Haberler

Gaziantep Gençler İzci Kampında

Güncelleme:

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından yaptırılan petlanton parkuru ile izci kampı, gelişme çağındaki gençlerin ufkunu değiştiriyor.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından Dülük Mesire Alanı içerisinde yaptırılan petlanton parkuru ile izci kampı, gelişme çağındaki gençlerin ufkunu değiştiriyor. Üç gün boyunca kampta kalan gençler, hem spor alışkanlığı ediniyor, hem de farklı doğa şartlarına ayak uydurmaya çalışıyorlar.

Şehitkamil Belediyesine bağlı sosyal tesislerde eğitim gören gençler, kamp heyecanı yaşamaya başladı. Haftanın üç günü geceli gündüzlü kamp yapan gençler, hem birlikte yaşama ve paylaşma alışkanlığı, hem de deneyimli hocalar eşliğinde spor yaparak spor yapma alışkanlığı kazanıyorlar. Sabah erken saatlerde kalkıp güne kahvaltı ile başlayan gençler, ardından petlanton parkurunda birbirinden zorlu ve bir o kadar da eğlenceli sahada sporlar yapıyor. Akşam saatine kadar çeşitli aktiviteler yapan gençler, akşam yaktıkları kamp ateşinin çevresinde bireysel yeteneklerini sergileyip eğlenceli vakit geçiriyorlar.

Sosyal belediyecilik alanında ilçenin vizyonunu değiştiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, faaliyete geçirdiği petlanton parkuru ve izci kampı projeleriyle de fark yaratmayı başardı. Gelişme çağındaki çocuk ve gençlerin sağlıklı gelişimlerini sağlamak adına hayata geçirilen petlanton parkuru ve izci kampı projesi ile birlikte çocuklara spor alışkanlığını aşılanıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Şehitkamil Gaziantep Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title