Haberler

Eşekler üzerinde futbol oynadılar...Yayla şenliklerinden heyecanlı ve renkli görüntüler

Güncelleme:

Eşekler üzerinde futbol oynadılar.

Eşekler üzerinde futbol oynadılar...Yayla şenliklerinden heyecanlı ve renkli görüntüler

Off Road yarışmasında takla atıp, yörük futbolunda eşeklerden düştüler

Eşekler üzerinde oynanan yörük futbolundan renkli görüntüler

Semersiz eşeklerin kullanıldığı oyunda, oyuncular elden ele dolan topları kaleye göndermeye çalıştı

Eşekten düşen oyunculara sağlık ekipleri müdahale etti

ANTALYA - Kumluca Beydağı Yayla Şenlikleri'nde düzenlenen Off-Road yarışı ve eşek üzerinde oynanan Yörük futbolu oyunu renkli görüntülere sahne oldu. Semersiz eşekler üzerindeki oyuncular elden ele dolaşan topu, kaleye göndermeye çalışırken çok zor anlar yaşardılar. Eşekten düşüp sakatlanan oyuncuların imdadına sağlık ekipleri yetişirken Çamurlu zorlu parkurlardan geçen ve takla atan yarış arabaları ise nefesleri kesti.Takla atan aracın sürücü araç altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Kumluca ilçesine bağlı 2 bin 500 rakımlı Beydağı Yaylası'nda, 'Beydağı Yayla Şenlikleri' yapıldı. Bu yıl ilk kez düzenlenen şenlik, Kumluca Belediyesi yayla sakinleri ve tarafından organize edildi. Şenliğe, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, CHP İlçe Başkanı Fahrettin Karaöz, belediye başkanları katıldı.

İlk kez düzenlenen şenliğin önemli bir tarih olduğunu ifade eden Başkan Köleoğlu, destek verildiği sürece gelecek yıllarda daha önemli bir şenlik haline getirileceğini kaydetti.

Off -Road aracı takla attı

Konuşmaların ardından katılımcılara yemek ikramının yapıldığı şenlikte, tek kurşun atış ve Off-Road yarışları düzenlendi. Çamurlu zorlu parkurlardan geçen ve takla atan yarış arabaları nefesleri kesti. Yoldan çıkıp takla atan aracın sürüc üsü kazadan yara almadan kurtulurken araç görevliler tarafından düzeltilip yoluna devam etmesi sağlandı.

Eşeklerden düşüp yere kapaklandılar

Ardından şenlik, eşek üzerinde oynanan Yörük futbolu oyunuyla devam etti. Oyun sırasında eşekten düşen oyuncular, şenliğe renk kattı. Semersiz eşekler üzerindeki iki takımdan toplam 12 kişinin mücadele ettiği maçta oyuncular, elden ele dolaşan ve üre yörük kilimiyle kaplı topu, kaleye göndermeye çalıştılar. Hm eşeği hem ellerindeki topu kontrol etmekte zorlanan ve sık sık eşeklerden yere kapaklanan oyunculara ise sahada bulunan 112 acil servis ekipleri tarafından müdahale edildi.Yeşil ve kırmızı takım olarak eke takım halinde mücadele eden takımların oyuncuları, düştükleri anda sahadan kaçmaya çalışan eşekleri yakalamayabilmek için de çaba sarf ettiler.

Tek kurşun atış yarışmasında dereceye giren Umut Selahattin Baylan, Ramazan Akın, Şevket Kılavuz ve Ramazan Zahmacıoğlu'na katılım madalyası, kupa ve sponsorlar tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Off-Road yarışına katılan, Sercan Yeşil, Osman Balcı, Osman Özen, Metin Nacakçı, Halil Topcu, Hüseyin Onaran, Ramazan Acarbulut, Kadir Özdaş, Mehmet Kanat ve Servet Üresin'e katılım madalyası, kupa ve sponsorlar tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beydağı Kumluca Futbol Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title