Haberler

Erganispor Şampiyonluk İçin Umutlandı

Güncelleme:

Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Futbol Ligi'nde zirve mücadelesi veren Erganispor'da 1- 0'lık bağlar Belediyespor galibiyetinin sevinci yaşanıyor.

Zirve yarışını yakından ilgilendiren zorlu 90 dakika sonrasında Ensari Altındağ'ın şık golüyle grup lideri Bağlar Belediyespor'u 1- 0 yenerek bitime 4 hafta kala aradaki puan farkını 1'e indiren Erganispor, şampiyonluk için de umutlandı.

Hedefleri Şampiyonluk

Erganispor'un kulüp başkanı Ekrem Senvar, şampiyonluk yolunda çok önemli bir engeli daha aştıklarını belirterek, hedeflerine her geçen hafta bir adım daha ilerlediklerini kaydetti. Sezon başında önüne koydukları şampiyonluğa sezon sonunda mutlaka ulaşacaklarını ifade eden Senvar, "Bağlar Belediyespor ile oynadığımız karşılaşmayı 1- 0 kazandık. Ancak şunu belirtmek isterim ki bu ligde hiçbir kolay maç yok. Bu maç da kolay olmadı. Bu galibiyetimizi tribünlerdeki yerlerini alarak karşılaşma boyunca bizleri destekleyen taraftarlarımıza ve bütün ilçe halkına armağan ediyoruz. Galibiyete emeği geçen teknik heyeti ve tüm oyuncularımızı kutluyorum. Bundan sonra oynayacağımız maçlar da kolay geçmeyecektir. Ama biz önlemlerimizi ona göre yapıyoruz. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Alipaşaspor maçı hazırlıklarına da galibiyet parolasıyla başlayacağız. Bu maçı da kazanarak çıkışımızı sürdüreceğiz. Bizlere maddi manevi her türlü desteği veren Erganispor eski Başkanı Nedim Şimşek 'e de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Seri Yakalamak İstiyorlar

Erganispor Teknik Patronu Mehmet Kanat, maçtan sonra gazetemize yaptığı açıklamada, "Erganisporun Erganili gençlerden ve tecrübeli futbolculardan oluşmasının avantajlarını yaşıyoruz. Bu gençlerimiz hiç bir ücret almadan teknik heyeti ile birlikte birçok başarılara imza atıysa bu hepimizin başarısıdır. Bu Ergani'nin ve Erganisporluyum diyen herkesin başarısıdır. Sporcularımla gurur duyduğumu bir kez daha tekrarlıyorum. İnşallah bu başarılar serisine önümüzdeki haftalarda da devam edeceğiz. Artık Bağlar Belediyespor maçı geride kaldı. Şu an itibarıyla önümüzdeki hafta sonu Ergani İlçe Stadında konuk edeceğimiz Diyarbakır Alipaşaspor maçına odaklanmış bulunmaktayız. Bu maçı da kazanarak seri yakalamak istiyoruz. Takım olarak bunu başaracak güç ve potansiyele sahibiz" dedi.

Bu arada Erganispor kulüp başkanı Ekrem Senvar, maç öncesinde hakem ve her iki takım futbolcularına çiçek verdi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title