Haberler

Emine Nakıboğlu Masa Tenisinde İl Şampiyonu Oldu

Gaziantep'te düzenlenen Küçük Bayanlar Masa Tenisi İl Şampiyonası'nda Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu tüm müsabakaları kazanarak takım halinde şampiyon oldu.

Gaziantep'te düzenlenen Küçük Bayanlar Masa Tenisi İl Şampiyonası'nda Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu tüm müsabakaları kazanarak takım halinde şampiyon oldu.

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce 2011-2012 yılı okul sporları faaliyetleri çerçevesinde düzenlenen küçük bayanlar masa tenisi müsabakaları sona erdi.

2-3 Ocak tarihlerinde Hasan Ali Yücel Lisesi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalara 32 takım katıldı. Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda Berika Erceylan, Elif Şener, Melike Tatar, Hatice Elbir'den oluşan Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu küçük bayanlar masa tenisi takımı öğrencileri mağlup olarak il birincisi oldu.

Takım, şubat ayında yapılacak Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda Gaziantep'i temsil edecek. Okulun masa tenisi takımı kaptanı Berika Erceylan,

"Arkadaşlarımla beraber azimle çalıştık, okulumuzun masa tenisi açısından imkanları çok geniş. Bu imkanları kullanarak arkadaşlarımla beraber il birincisi olduk. Şahsım ve arkadaşlarım adına başarımızda büyük emeği olan beden eğitimi öğretmenimiz Mustafa Gündoğan'a teşekkür ediyorum. Aynı başarıyı Türkiye şampiyonasında da göstereceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

Beden Eğitimi Mustafa Gündoğan, masa tenisinde tüm maçları kazanarak il şampiyonu olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Hedeflerinin Türkiye şampiyonasında da başarılı olmak olduğunu belirten Gündoğan, "Öğrencilerimiz müsabakalarda çok iyi mücadele etti ve il birincisi olarak Gaziantep'i Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkı kazandı. Öğrencilerimizin bu başarılarını Türkiye Şampiyonasında da göstereceğine inanıyorum. Masa tenisi takımımıza Türkiye finallerinde şimdiden başarılar diliyorum" diye konuştu.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Gaziantep Gündoğan Türkiye Tatar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title