Haberler

Elazığ'daki Stk'lardan Referanduma 'Evet'

Elazığ’daki bazı sivil toplum kuruluşları referandumda “evet” oyu vereceklerini belirtti.

Elazığ'daki bazı sivil toplum kuruluşları referandumda "evet" oyu vereceklerini belirtti.

Elazığ'daki çok sayıda sivil toplum kuruluşunun temsilcileri, Tüm Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) tarafından düzenlenen "Tabi ki Evet" programında bir araya geldi. Bir otelden düzenlenen programda STK temsilcileri, hep bir ağızdan "evet" oyu vereceklerini belirtti. 15 Temmuz'da yaşanılanların unutulmaması gerektiğini belirten TÜMSİAD Elazığ Şube Başkanı Mahir Sönmez, "Bu sebepten dolayı 16 Nisan'da yapılacak referandum da STK başkanlarımızla beraber alınan karardan sonra bir araya geldik. Cumhurbaşkanımız Elazığ'a gelmeden önce 'Tabi ki Evet' demek için buradayız. Sözde, kararda millette ise o zaman ekonomik istikrar, büyük yatırımların devamı, mazlum coğrafyalarda uzatılan şefkat eli, Türkiye'nin üzerinde oynana oyunların bozulması, koalisyonlar mahkum olmadan istikrarlı bir hükümet, bürokrasiden kurtulmak ve yönetimde çift başlılığı kaldırmak için tüm STK başkanlarımız ile 'Tabi ki Evet' diyeceğiz" dedi.

Referanduma kadar zaman zaman böyle toplantılarla bir araya geleceklerini ifade eden Memur-Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi, "Bunun kim tarafında yapıldığı önemli değil. Önemli olan amacımız ve gayemizdir. Türkiye'de bir bloklaşma yok, evet-hayır referandumu var. Evet ve hayır diyenlerde olacak. İkisi de bizim kardeşimizdir. Son güne kadar hayır diyen her fert evet demeye ikna edilebilir. O yüzden kullanacağımız üslup ve dili çok önemli" diye konuştu. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahir Sönmez Türkiye Elazığ Yerel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
Özel'den Erdoğan'ın 'İadeiziyareti hazmedemediler' sözlerine sert yanıt

Özel'den Erdoğan'ın "İadeiziyareti hazmedemediler" sözlerine sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title