Haberler

Egeli İşadamları Bölgedeki Kalkınmayı Destekliyor

Güney Ege Sanayici ve İşadamları Federasyonu (GESİFED) Başkanı Mehmet Salih Başöz, Ege bölgesindeki kalkınmanın iyi bir düzeyde olduğunu söyledi.

Güney Ege Sanayici ve İşadamları Federasyonu (GESİFED) Başkanı Mehmet Salih Başöz, Ege bölgesindeki kalkınmanın iyi bir düzeyde olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz yıl bölgedeki kalkınmayı desteklemek ve işadamları arasında birlikteliğin oluşması için kurulan Güney Ege Sanayici ve İşadamları Federasyonu, beş dernek ve bir kulüp ile kuruluşunun birinci yılını tamamladı. 2012 yılında kurulan ve bünyesinde Denizli Sanayici ve İşadamları Derneği, Denizli Genç İşadamları Derneği, Soroptimist Kulüp, Girişimci Kadınları Destekleme Derneği, Bodrum Esnaf ve Sanayici İşadamları Derneği ve Aydın Girişimci Kadınları Destekleme Derneği'ni bünyesinde barındıran Güney Ege Sanayici ve İşadamları Federasyonu, yaptığı çalışmalar ile kısa sürede Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu'na da üye oldu.

Amaçlarının bölgedeki kalkınmaya katkı sağlamak olduğunu belirten Güney Ege Sanayici ve İşadamları Federasyonu Başkanı Mehmet Salih Başöz, "Federasyonumuz Denizli, Muğla ve Aydın gibi güney Ege illerindeki kalkınmayı arttırmak ve destek vermek için kurulan bir federasyondur. Kısa sürede önemli yol kateden federasyonumuz yaptığı çalışmalar ile de bölge için önemli projeler üretmiştir. Federasyon olarak bir yıl içerisinde İşkur, Teknokent, KOSGEB ve Pamukkale Üniversitesi ile birlikte önemli konuları gündeme getirdik" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Salih Güney Ege Denizli Başöz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title