Haberler

Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu 'Hamdi'nin İşleri' adlı oyunu sahnelemeye hazırlanıyor

Güncelleme:

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın öncülük ettiği Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 'Hamdi'nin İşleri' adlı ortaoyununu Efelerli tiyatroseverlere sunmaya hazırlanıyor. Oyun, 22 Aralık'ta Aydın Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu (EBŞT), "Hamdi'nin İşleri" adlı orta oyununu tiyatroseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

EBŞT, kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk çalışmaları ve sanat etkinlikleri ile kentin sanat hayatına renk katmaya devam ediyor. Geleceğin Şükran Güngör'lerini, Hidayet Sayın'larını, Yalçın Dinçer'lerini yetiştirmeyi hedefleyen EBŞT, çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Katıldıkları birçok festival ve şenliklerde Efeler'in kültür elçiliğini üstleniyor.

Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu daha önce Sardes Uluslararası Tiyatro Şenliği'nde gösterimini yaptığı "Hamdi'nin İşleri" adlı orta oyununu Efeler'de ilk kez tiyatroseverler ile buluşturuyor.

Genel Sanat Yönetmeni Serkan Fırtına'nın koordinatörlüğünde, Ali Aslan'ın metin düzenlemesini yaptığı, Tuncer Candan'ın yönettiği, Mehmet Keskin'in yönetmen yardımcılığını üstlendiği oyunda, Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu eğitmenleri ve öğrencileri birlikte rol alıyor.

Tek perdelik orta oyunu, 22 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00'da Aydın Kültür Merkezi Hidayet Sayın Salonu'nda seyircilerle buluşacak. Oyunun biletleri, Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Milli Aydın Bankası'ndan ücretsiz olarak temin edilebilecek.

Kaynak: ANKA / Yerel

Mehmet Fatih Atay Şehir Tiyatrosu Efeler Aralık Fatih Aydın Sanat Kültür Etkinlik Yerel Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title