Haberler

Düzce Atletizm Takımı Madalya İçin Ankara'da

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm takımı ve puanlı atletizm yarışmalarında dereceye giren okullar Ankara'da final için ter döküyor.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm takımı ve puanlı atletizm yarışmalarında dereceye giren okullar Ankara'da final için ter döküyor.

Geçtiğimiz ay Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 18 Temmuz Stadyumunda 2 gün boyunca gerçekleştirilen puanlı atletizm yarışmalarında dereceye giren okullar ve ferdi başarı sağlayan öğrenciler Ankara'da yapılan finallere gitti.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Meral Şahin ve Beden Eğitimi Öğretmeni Cem Yağmuroğlu ile birlikte Ankara'ya hareket eden okullarla birlikte 57 kişilik kafile madalya ve final vizesi için ter dökeceklerini belirtti. Puanlı atletizm yarışmalarında barajı geçen öğrencilerden final başarısı da beklediklerini kaydeden Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, kafileyi uğurladı.

Puanlı Atletizm yarışmalarında barajı geçen sporcular Ankara Naili Moran Stadında yarışacak. Ramazan Tanrıkulu 3000 metre, Ekrem Mercan 1500 metre, Mesut Yıldırım 100 metre, Hasan Keskin 800 metre, Atakan Altınsay 1500-800 metre, Oktay Üçel 800 metre, Mert Genç Gülle Atma, Yağmur Kurt 1500 metre, Berkay Nuri Koç 1000 metrede yarışacak.

Öte yandan Hikmet Akın, Ticaret Lisesi ve Eski Mengencik okulları da yarışmada boy gösterecek. 11 ilin katıldığı yarı finalde Bolu, Kırıkkale, Ankara, Sakarya, Adana, Zonguldak, Kocaeli, Kastamonu ve Aydın illeri de yer alıyor. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Meral Şahin Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title