Haberler

Dört Dernekten Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

Çanakkale'nin Çan ilçesinde Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla dört sivil toplum kuruluşu tarafından ortaklaşa bir etkinlik düzenlendi.

Çanakkale'nin Çan ilçesinde Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla dört sivil toplum kuruluşu tarafından ortaklaşa bir etkinlik düzenlendi.

Çan Girişimci İş Adamları Derneği (Çangiad), Çan Dost Eli Derneği Gönülleri Kadınları, Çan Eğitimciler Derneği ve Çanakkale Mühendisler Derneği tarafından düzenlenen etkinliğin ilk bölümü Menderes Parkı'nda gerçekleştirildi.

Menderes Parkı'ndaki etkinlikte, Kaymakam Yakup Tat, Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, 'Kutsal Emanetler' sergisinin açılışını yaptı. Buradaki etkinlikte pasta yarışması düzenlendi. Yarışmada dereceye giren Şenay Arı, Ayşegül Güneş ve Gülhan Sakarya'ya ödül verildi. Sergide, ayrıca Sakal-ı Şerif ziyaretçilere sunulurken, "Hat ve elif" sanat ustaları da büyük ilgi gördü.

Sergi sonrasında davetlilere ve vatandaşlara keşkek, gödek ile aşure ikram edilerek macun, şerbet ve pamuk şekeri dağıtıldı.

Etkinliğin ikinci bölümü Çan Spor Salonu'nda gerçekleştirilirken, buradaki etkinlikte sema gösterisi sunuldu. Türk Tasavvuf Musikisi sanatçısı Saffet Yıldız'ın da sahne aldığı gecede İlahiyatçı-Yazar Mehmet Yıldız, insanlığa rahmet olarak gönderilen ve Allah'ın 'Habibim' diye hitapta bulunduğu rahmet peygamberinin 63 yıllık hayatının her mümine örnek olması gerektiğini söyledi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdurrahman Kuzu Çanakkale Menderes Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title