Haberler

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği (DKBB) 2015 yılı 1. Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği (DKBB) 2015 yılı 1. Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Birlik Başkanı olan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak Birlik encümen üyeleri seçimle belirlendi. Yapılan oylama sonucunda Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz ve Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu encümen üyeliğine seçildi.

Meclis toplantısında plan ve bütçe komisyonu üyeliği seçimi de yapıldı. Gerçekleştirilen oylamada Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül, Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, Köprübaşı Belediye Başkanı Ahmet Tekke ve Beşikdüzü Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çanakçı oy birliğiyle plan ve bütçe komisyonu üyeliğine seçildi.

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği 2015 yılı 1. Olağan Meclis Toplantısı'nda 2014 yılı kesin hesabı ve 2014 yılı faaliyet raporu da görüşülerek oybirliğiyle kabul edilirken, öngörülen tüzük değişiklikleri de oy birliğiyle gerçekleştirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Meclis toplantısında yaptığı değerlendirmede, Türkiye Belediyeler Birliği'nden sağlanacak olan finansmanla Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği tarafından, belediye başkanlarının şehircilik tecrübelerinin arttırılması için yurt dışı programları düzenleneceği kaydederken ayrıca Birlik üyesi tüm illerde de eğitim programları icra edileceğini ifade etti. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Doğu Karadeniz Coşkun Yılmaz Trabzon Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title