Haberler

Diriliş Gençlik Derneğinden 'Referandum' Plaketi

Diriliş Gençlik Derneği Muş Şube Başkanlığı, anayasa değişikliği referandumunda sahada etkin olarak çalışan sivil toplum kuruluşu temsilcilerine plaket verdi.

Diriliş Gençlik Derneği Muş Şube Başkanlığı, anayasa değişikliği referandumunda sahada etkin olarak çalışan sivil toplum kuruluşu temsilcilerine plaket verdi.

Dernek binasında düzenlenen toplantıya dernek yöneticilerinin yanı sıra Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Cengiz Koç, Ensar Vakfı Muş Şube Başkanı Şeyhmus Yentürk ile davetliler katıldı. Programda bir konuşma yapan Diriliş Gençlik Derneği Muş Şube Başkanı Cengiz Turut, dernek olarak referandumda 'evet' oyu çıkması için birçok sivil toplum kuruluşu gibi kendilerinin de çalışmalar yaptıklarını hatırlattı. Genel merkezleri tarafından çeşitli illerde konferanslar düzenlendiğini ifade eden Cengiz Turut, bu konferanslara kendi alanında uzman konuşmacıların davet edilerek, seçmenlere anayasa değişikliğiyle ilgili sunumlar yaptıklarını belirtti.

Dernekle ilgili bilgi de veren Cengiz Turut, "Misyonumuz, gençlerin evrensel ve insani değerlere sahip, milli ve manevi değerlerine bağlı; çevreye saygılı, bilgi ve özgüven sahibi, etkin, girişimci, toplumsal aidiyet duygusu yüksek, toplumsal hayata aktif katılan, temel hak ve hürriyetlerini etkin bir biçimde kullanan bireyler olarak kendi potansiyellerini tam anlamıyla gerçekleştirebilecekleri imkan ve zemini oluşturmayı, amaçlamak ve gençlerin toplum hayatına aktif katılımını sağlayarak daha bilinçli ve üretken bir genç toplumun oluşumuna katkı sağlamaktır. Vizyonumuz ise, gençliğin ihtiyaçlarını ve beklentilerini saptamak, işbirliği içinde özverili ve çözüm odaklı çalışmalar yapıp; eğitim, sanat, spor, hizmet ve sosyal yardımlaşma gibi birçok alanda projeler üretmek, destekleyici politikalar geliştirmek, uygulamak ve tüm Muş gençliğinin bu çalışmalardan mümkün olduğunca faydalanmasını sağlamaktır. 15 Temmuz'da bu ülke genci-yaşlısıyla vatanına sahip çıkmış ve tüm dünyaya nasıl bir millet olduğunu tekrar hafızalara kazımıştır. Dış odakların istemediği başkanlık sistemine; tek Türkiye, tek bayrak ve tek millet için 15 Temmuz'da yaptığımız gibi 16 Nisan'da da sandıkta 'evet' diyerek doğru kararı verdik" diye konuştu.

Turut, konuşmasının ardından referandumda sahada etkin olarak çalışan sivil toplum kuruluşu temsilcilerine plaket verdi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Koç Kızılay Muş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title