Haberler

Dasev'in Yıllık Olağan Mütevelli Heyet Toplantısı Adana'da Yapıldı

Kısa adı DASEV olan Darendeliler Kültür Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın 7. Olağan Mütevelli Heyet Toplantısı, Adana Zaimoğlu Park Zirve Toplantı Salonunda yapıldı.

Kısa adı DASEV olan Darendeliler Kültür Sağlık ve Eğitim Vakfı'nın 7. Olağan Mütevelli Heyet Toplantısı, Adana Zaimoğlu Park Zirve Toplantı Salonunda yapıldı.

Toplantıya, Adana Valisi, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı, BTÜ Rektörü, Vali yardımcıları, Prof. Dr. Abdülkadir Yuvalı, Çukurova ve Seyhan Belediye Başkanları, Darende Kaymakamı ve Adana İlçe Kaymakamları, Çukurova Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Vakıflar Adana Bölge Müdürü, Sanayi Odası ve Ticaret Borsası Başkanları, Mali Müşavirler Odası Başkanı, MÜSİAD Başkanı, Banka Müdürleri, DASEV kurucuları, Misafirler ve basın mensupları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra, toplantının birinci bölümünde, Vakıf Başkanı H. Nazım Turgut açış konuşmasını yaptı. Amaçlarının Devletin kamu yükünü azaltmak olduğunu ifade eden Turgut, DASEV'in daha büyük hizmetlere imza atabilmesi için, öncelikle vakfın sosyal tesis arsasının temini için bütün kesimlere görev düştüğünü belirtti. Başkan Turgut, toplantıya katılanlara, DASEV'in başarılarına katkıda bulunan tüm bürokrat, belediye başkanları, kurucular ve bağış yapanlara teşekkür etti.

Vakıf ikinci Başkanı Nevzat Buyurgan da vakfın faaliyetleri ve hedefleri hakkında bilgi verdi. Konuşmaların ardından yönetim kurulu üyeliğinden kendi istekleri ile ayrılan yönetim kurulu üyelerine, hizmetlerinden dolayı DASEV tarafından plaket verildi. Plaketler, Adana Valisi Mustafa Büyük tarafından, Nazım Turgut, Hasan Akgül, Sadi Sürenkök, Muammer Çalışkan, Ahmet A. Bozkurt ve E. Ayhan Erden'e takdim edildi.

Toplantının ikinci bölümünde ise DASEV'in 2014 yılı olağan Mütevelli Heyet Toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Toplantıyı, Divan Başkanı Ahmet Coşar başkanlığındaki Divan Heyeti yönetti. Gündem maddeleri sıra ile görüşülerek karara bağlandı.

Yapılan görüşmelerden sonra, faaliyet raporları, bilanço ve hesaplar ibra edildi.

Yönetim kurulu ve denetim kurulu seçimi ile ilgili olarak hazırlanan tek liste, Divan Heyetince oluşturulan sandık kurulu huzurunda kurucuların gizli oyla oy kullanmasını müteakip değerlendirildi. Yapılan tasnif sonunda Yönetim Kurulu dokuz asil ve dokuz yedek üyesi ile denetim kurulunun üç asil, üç yedek üyesi oy birliği ile seçilmiş oldu.

Toplantı sonunda Nazım Turgut bir konuşma yaparak, yönetim kurulu üyeliğinden kendi isteği ile ayrıldığını, sağlığının da bu kararında önemli bir rol oynadığını, her zaman DASEV'in yanında ve içinde olacağını, birlik ve beraberliğimizi bozacak tavır ve davranışlardan kaçınılmasını istedi. Toplantı bitiminde, Taha Buyurgan'ın "Anılarım" kitabı kuruculara hediye edildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nazım Turgut Darende Seyhan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title