Haberler

Çüngüş Belediyesi Kapı Kapı Dolaşıp Yeni Sistemi Anlatıyor

Diyarbakır’ın Çüngüş Belediye Başkanı Zübeyir Arslanca, referandum çalışmaları kapsamında kapı kapı dolaşıp yeni sistemi halka anlattıklarını belirterek, “Halkımız ‘Evet’ ve ‘Hayır’ diyen gruplara bakıp öyle sandığa gitsinler.

Diyarbakır'ın Çüngüş Belediye Başkanı Zübeyir Arslanca, referandum çalışmaları kapsamında kapı kapı dolaşıp yeni sistemi halka anlattıklarını belirterek, "Halkımız 'Evet' ve 'Hayır' diyen gruplara bakıp öyle sandığa gitsinler. İlçe halkımız muhafazakardır ve sonsuz güveniyorum. Halkın iradesine saygı duyarız" dedi.

AK Partili Çüngüş Belediye Başkanı Zübeyir Arslanca, 16 Nisan'da yapılacak olan anayasa değişikliği referandumu ile ilgili olarak kapı kapı dolaştıklarını ve vatandaşlara yeni sistemi anlattıklarını ifade etti. Halkın iradesine her zaman saygı duyduklarını kaydeden Arslanca, bugünkü mevcut anayasada Cumhurbaşkanı'nın sınırsız yetkili olduğunu ve sorumluluğu olmadığını dile getirdi. Yeni sistemle bunun değişeceğini ve Cumhurbaşkanı'nın sorumlu bir Cumhurbaşkanı olacağını aktaran Arslanca, "Yaptığı şeylerden hesap verebilecek bir Cumhurbaşkanı olacak. Olması gereken de zaten bu değil mi? Gerek Çüngüş ilçemizde gerekse Türkiye'de halkımızın eskisi gibi olmadığına inanıyorum. Her şeyi bizden daha iyi görüyor ve bizden daha iyi farkındalar ve 'Evet'in ülkeye hayırlı olacağı inancında olduklarını düşünüyorum. Halkımız elini vicdanına koyup 'Hayır'cı grupta kimler var, 'Evet'çi grupta kimler var onlara bakıp öyle sandığa gitsinler. İlçe halkımız muhafazakardır ve halkımıza sonsuz güveniyorum. Buna istinaden ilçemizde oran olarak yüzde 65-70 arası bir 'Evet' oranı çıkacağını düşünüyorum. Türkiye genelinde de yüzde 60'ın altına düşeceğini tahmin etmiyorum. Şimdiden ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun diyorum" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zübeyir Arslanca Diyarbakır Türkiye Çüngüş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title