Haberler

Cumhuriyet Orta Okulu Aile Birliği, Öğretmenleri Yemekte Buluşturdu

Bilecik’in Osmaneli Cumhuriyet Ortaokul Aile Birliği, öğretmenler için yemek düzenledi.

Bilecik'in Osmaneli Cumhuriyet Ortaokul Aile Birliği, öğretmenler için yemek düzenledi.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen yemeğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Yılmaz Uğur, okul idarecileri, öğretmenler ve aileleri katıldı. Cumhuriyet Ortaokul Müdürü Yılmaz Uğur, yemekte yaptığı konuşmada, "Ülkemizde 1981 yılından bu yana Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Öğretmenler Günü, öğretmenlerimiz ve öğrenciler arasındaki sevgi ve saygının doruk noktasına ulaştığı bir gün olmalıdır" diye konuştu.

Okul Aile Birliği Başkanı Zuhal Keskin ise "Okul Aile birliği olarak düzenlediğimiz bu yemeğe katılan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Okul Aile Birliği olarak her zaman öğretmenlerimizin yanındayız. Öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Bu yemeğin düzenlenmesinde katkılarından dolayı okul aile birliğindeki velilerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekinci ise konuşmasında "Her insanın hayatına yön veren bir öğretmen olduğunu dile getirerek, şunları söyledi;

"Böylesine önemli bir mesleği icra eden öğretmenlerin yılda bir kez değil her gün hatırlanması gerekiyor. Öğretmenlerimiz çok önemlidir. Her zaman sevgi, saygı ve hoşgörüyü hak ediyorlar. Ülke olarak birlikteliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerden geçiyoruz. Bu özel gün vesilesi ile bir arada olmaktan mutlu ve gururluyuz. Böylesine onurlu bir meslekte çalışıyor olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Bu ve benzeri hususların okul ve öğretmenler arasındaki diyalog artacak. Öğretmenlerin performansına da olumlu etki edecek. Öğretmenlerimize gösterdikleri fedakarca ve özverili çalışmalarından dolayı ve bu yemeği düzenleyerek bizleri bir araya getiren okul aile birliği Başkanı Zuhal Keskin'e okul müdürü Yılmaz Uğur'a öğrenci velilerine emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günün kutluyorum." - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Ekinci Yılmaz Uğur Osmaneli Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title