Haberler

CHP Milletvekili Adayları Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kilis Milletvekili Adayları Emekli Tuğgeneral Opr. Dr Ali Tuna ile Reşit Tayfun Alan basın mensuplarıyla bir araya geldiCHP Kilis İl Başkanı Abidin Uslu, aday tanıtım töreninde yaptığı konuşmada, 1 kasım seçimlerinde sürpriz yapacaklarını ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kilis Milletvekili Adayları Emekli Tuğgeneral Opr. Dr Ali Tuna ile Reşit Tayfun Alan basın mensuplarıyla bir araya geldi

CHP Kilis İl Başkanı Abidin Uslu, aday tanıtım töreninde yaptığı konuşmada, 1 kasım seçimlerinde sürpriz yapacaklarını ifade etti. CHP Kilis Milletvekili Adayı Emekli Tuğgeneral Opr. Dr Ali Tuna, Kilis'te ve Türkiye'de herkesin baskı altında olduğunu ifada etti. Tuna, "Bu baskının kırılması için 1 Kasım seçimlerinde CHP'nin tek başına iktidara gelmesi gerekiyor. Kilis sorun yumağı haline gelmiş durumdadır. Suriyeliler ile ilgili mesele gerçekten can sıkıcı bir durumdadır. Kilis'in nüfusunun yüzde 55'i Suriyelilerden oluşuyor. Geriyi kalan 45'lik kesim ise Kilisli vatandaşlarımızdır. Kilis'te sağlık alanında yapılması gerekenler var. Kilis'e acilen bir Üniversite araştırma hastanesinin açılması gerekiyor. Ancak sağlık sorunun bu yönetimle çözebiliriz. Kilis'in geçim kaynağı olan tarımda ise üzüm ve zeytin para etmiyor. Ürünlerin eşlenmesi ve pazarlanması için gerekli çalışmayı CHP iktidarında yapacağız. Kilis ile ilgili bir çok projemiz var. Bu projelerimizi kamu oyu ile paylaşıyoruz" dedi. CHP Kilis Milletvekili Adayı Reşit Tayfun Alan, halkın mutsuz olduğunu ifade kaydetti Alan, "Ülkemizde ve Kilis'te yaşanan gelişmeler nedeniyle vatandaşımız mutsuz ve umutsuz hale gelmiştir. CHP iktidarında insanların yüzü gülecek, gençlerimiz işsizlikten kurtulacak. Kilis'e yatırımlar gelecek. Uzun süre devlete bürokrat olarak çalıştım. Uzun süreden beri ise büyük şirketlere danışmanlık hizmeti veriyorum. Bu nedenle Kilis'in sorununu çözmek gerçekten çok kalaydır. Yeter ki vatandaşlarımız bizlere destek versin milletvekili yapsınlar. Sorunlar bir bir çözülecektir" dedi. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Ali Tuna Türkiye Kilis Yerel Haberler

Hatay'da 4.1 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı çevre illerde de hissedildi

Hatay'da 4.1 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı çevre illerde de hissedildi

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

İsrail'in Demir Kubbe'si paramparça! Hizbullah, kamikaze drone ile yapılan saldırının görüntülerini paylaştı

İsrail'in Demir Kubbe'si paramparça! Hizbullah, kamikaze drone ile yapılan saldırının görüntülerini paylaştı

Bakmadan Geçme

Adana 2024 yılı kurban satış ve kesim yerleri nereler? Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman, ne kadar yatacak? Erzurum Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Erzurum'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? E - OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR 2024? MEB e - Okul not ve DEVAMSIZLIK kapama tarihi ne zaman? Gaziantep Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Gaziantep'te kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? FERDİ KADIOĞLU FENERBAHÇE'DEN GİDİYOR MU? #9917 Ali Koç transfer ile ilgili ne dedi? Bonservis için takam verdi! #129349 Antalya Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Antalya'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Samsun Kurban kesim ve satış yeri 2024: Samsun'da kurban pazarı hangi ilçeye ve nereye kuruluyor? MOURİNHO MALİYETİ NE KADAR? Ali Koç açıkladı: Mourinho yıllık maliyeti kaç para? Kayseri Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Kayseri'de kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? İzmir'de kurban satış ve kesim yerleri nereler? İşte 2024 İzmir kurban pazarı konumları Ankara Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Ankara'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Bursa Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Bursa'da kurban pazarı nereye, hangi ilçeye kuruluyor? KARNE GÜNÜ NE ZAMAN? Karneler ne zaman verilecek, 3 ay tatil ne zaman başlıyor? İstanbul kurban satış ve kesim yerleri nereler? 2024 İstanbul'da hangi ilçelere kurban pazarları kuruluyor?
Bakan Tunç'tan AYM çıkışı: Cumhurbaşkanlığı Kararnameleri'nden kaynaklanan atamalar geçersiz değildir

Bakan Tunç'tan AYM çıkışı: Cumhurbaşkanlığı Kararnameleri'nden kaynaklanan atamalar geçersiz değildir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title