Haberler

CHP'li Yörük Torbalı'da 20 Bin Kişi Topladı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Torbalı Mahallesi’nde gerçekleşen mitinginde toplanan yaklaşık 20 bin vatandaşa seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Helal olsun sizlere” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Torbalı Mahallesi'nde gerçekleşen mitinginde toplanan yaklaşık 20 bin vatandaşa seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Helal olsun sizlere" dedi. Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, "Sevgili büyük ailem" diye hitap ettiği Torbalı halkına teşekkür etti.

Yerel seçimlere bir hafta kala Torbalı Mahallesinde 20 bin vatandaş ile gövde gösterisi yapan Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, bugüne kadar görülmemiş bir mitingle halkın karşısına çıktı. Yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı mitingte vatandaşlar Türk bayrakları, CHP bayrakları ve Ufuk Yörük posterleri ile meydanı şenlik yerine çevirdiler. Yakılan meşalelerle geceyi gündüz yapan Torbalı halkına teşekkür eden Ufuk Yörük, "Benim sevgili büyük ailem" diyerek sözlerine başladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, CHP İlçe Başkanı Faruk Akpınar ve İzmir Milletvekili Oğuz Oyan'ın da katıldığı mitingte birlik ve beraberlik mesajları verildi.

UYGUR, TORBALI HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ

Mitingin açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP İlçe Başkanı Faruk Akpınar, "Bu ne güzellik böyle, helal olsun sizlere. Ufuk Yörük'e sahip çıktığınız için, bizlere sahip çıktığınız için helal olsun sizlere" dedi. Akpınar'ın konuşması sık sık 'Faruk sen bizim herşeyimizsin' sloganları ile kesildi. Akpınar'ın ardından söz alan Belediye Başkanı İsmail Uygur, "İki dönem bana oy verdiğiniz, sahip çıktığınız için, 10 yıl belediye başkanlığı yapmamı sağladığınız için sizlere teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum" dedi. Uygur'un konuşması 'Torbalı seninle gurur duyuyor' sloganları ile kesildi.

KOCAOĞLU, "DİN-İMAN DEDİLER, MEMLEKETİ YEDİLER"

Hükümete yüklenerek sözlerine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Müslümanız diyerek geldiler, Elhamdülillah hepimiz Müslümanız, hepimiz insanız. Ama bunlar din-iman dediler, memleketi yediler" dedi. İzmir Milletvekili Oğuz Oyan da kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Ülkenin geldiği durumu anlatan Oyan, hükümete yüklendi ve Torbalı halkına sandığa gitmeleri konusunda telkinde bulundu.

YÖRÜK BAZI PROJELERİNİ AÇIKLADI

Sözlerine "Benim sevgili büyük ailem" diyerek başlayan Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, seçim otobüsü üzerinde yaptığı konuşmada başlıca projelerini anlattı. Torbalı Mahallesi'ne yapılacak olan Kent Meydanı ile sözlerine başlayan Yörük, Gurgur Dağı eteklerine yapılacak olan mezarlık alanı hakkında da bilgi verdi. Yörük, bu projenin bazı kesimler tarafından engellenmeye çalışıldığını ancak el birliği ile tüm bu engellemeleri aştıklarını da ifade etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Aziz Kocaoğlu Torbalı İzmir Yerel Haberler

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden 'Neden' sorusuna 'Sadece Allah rızası için' yanıtı

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden "Neden" sorusuna "Sadece Allah rızası için" yanıtı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title