Haberler

Çelikhan'da Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Güncelleme:

Çelikhan Belediyesinin düzenlemiş olduğu Çelikhan'da Ramazan Geceleri Zafer Mahallesi Garaj alanında kurulan platformda Ramazan etkinlikleri devam ediyor.

Çelikhan Belediyesinin düzenlemiş olduğu Çelikhan'da Ramazan Geceleri Zafer Mahallesi Garaj alanında kurulan platformda Ramazan etkinlikleri devam ediyor.

Çelikhan Belediyesi tarafından yürütülen Çelikhan'da Ramazan Geceleri kapsamında Sivas Mevlana Tasavvuf Kültürü ve Sema Derneği tarafından Çelikhanlılara tasavvuf musikisi ve semazen gösterisi yapıldı. Çelikhan'da Ramazan Gecesi etkinlikleri aralıklarla devam edeceği bildirildi. Çelikhan halkının yoğun ilgi gösterdiği Ramazan Gecesi etkinlikleri Ramazan Bayramına kadar devam edeceği denildi. Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, düzenlenen Ramazan gecesi etkinlikleri aralıklarla devam edeceğini belirterek " Ramazan ayını halkımızla birlikte yaşamanın onurunu yaşıyoruz. Ramazan ayını halkımıza tam manasıyla yaşatmak gayreti içerisindeyiz. Ramazan ayı gecesi etkinliklerimize her kesi bekliyoruz" dedi.

Ramazan ayı Çelikhan'da iki senedir bir başka oluyor diyen vatandaşlar, "Çelikhan Kaymakamlığı, Çelikhan Belediyesi, İlçe Müftülüğü ve ilçede hayırsever vatandaşların desteğiyle her gün iftarda bin kişilik yemek veriliyor. Çelikhan Belediyesi tarafından kurulan platformda aralıklarla ramazan ayı boyunca teravih namazından sonra Kur'an-ı Kerim, tasavvuf musikisi, semah gösterileri ve sohbet programlarının düzenlenmesi sayesinde bizlerde keyifli Ramazanlar geçiriyoruz" diyerek, emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Gerçekleştirilen programa Çelikhan Kaymakamı Ömer Dağdeviren, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Cenk Yılmaz, Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Gürfidan ve çok sayıda vatandaş katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çelikhan Belediyesi Mustafa Bulut Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title