Haberler

Canik'ten Dünya Şampiyonluğu Başarısı

Samsun Canik Belediyespor sporcusu Ali Topaloğlu, Güney Afrika’da düzenlenen Dünya Down Sendromlular Atletizm Şampiyonası’nda 100 metrede dünya şampiyonu oldu.

Samsun Canik Belediyespor sporcusu Ali Topaloğlu, Güney Afrika'da düzenlenen Dünya Down Sendromlular Atletizm Şampiyonası'nda 100 metrede dünya şampiyonu oldu.

Daha önce birçok şampiyonluğu bulunan Samsun Canik Belediyespor'un engelli sporcusu Ali Topaloğlu, yeni bir gurur daha yaşattı. Ali Topaloğlu, Güney Afrika'da düzenlenen Dünya Down Sendromlular Atletizm Şampiyonası'nda dünya şampiyonu olurken, gülle atma ve disk atma ile 400 metrede de dünya şampiyonluğu için yarışıyor.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Dünya Şampiyonu olan Ali Topaloğlu'nu tebrik etti. Elde edilen şampiyonluğun kendileri için çok anlamlı olduğunu belirten Başkan Genç, "Sporcularımızın elde ettiği uluslararası başarılar spora yaptığımız yatırımların ne kadar doğru olduğunu göstermektedir. Sporu ve sporcuyu her zaman desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

KISA ZAMANDA ÖNEMLİ BAŞARILAR

2013 yılında spora başlayan engelli sporcu Ali Topaloğlu, 2014 yılında Bölge Şampiyonalarında Gülle Atma ve 100 metrede Karadeniz ve Marmara Bölge Şampiyonu oldu. 2014 yılında Türkiye Özel Sporcular Atletizm Şampiyonası'nda Gülle Atma ve 100 metre koşuda Türkiye ikincisi olan Topaloğlu, 2015 yılında ise aynı şampiyoda bu kez Gülle Atma ve 200 metrede rekor kırarak Türkiye Şampiyonu oldu. Engelli Cüce Klasmanında Dünya Çocuk Oyunlarına katılan Ali Topaloğlu, Gülle ve Cirit Atmada Dünya 3.'lüğünü elde etti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Canik Belediyespor Ali Topaloğlu Güney Afrika Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title