Haberler

Can Kazaz'dan göl kıyısında muhteşem konser

Güncelleme:

Can Kazaz'dan göl kıyısında muhteşem konser

BURSA - Nilüfer Belediyesi'nin düzenlediği 6. Nilüfer Caz Tatili'nde, sanatçı Can Kazaz Uluabat Gölü kıyısında, günbatımında verdiği konserde, sanatseverlere çok özel anlar yaşattı.

Nilüfer Belediyesi bu yıl açık alanlarda düzenlediği 6. Nilüfer Caz Tatili'nde sanatseverleri hem özledikleri sanatçılarla bir araya getiriyor, hem de özel alanlarda düzenlediği konserlerde herkesi doğayla buluşturuyor. 6. Nilüfer Caz Tatili'nde sahne, bu hafta sonunda, hayatının merkezine müziği koyan sanatçı Can Kazaz ve Genedos grubunundu. Nilüfer'in Akaçalar Mahallesi'nde Uluabat Gölü kıyısındaki alanda düzenlenen konsere gelenler çok özel bir gün geçirdi. Konserleri Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve eşi Zeynep Terzioğlu Erdem de izledi.

Bursa'nın yanı sıra Ankara, İstanbul ve İzmir'den gelen sanatseverlerin katıldığı konsere, Akçalar Mahallesi sakinlerinin de ilgisi büyüktü. Sahneye ilk olarak Genedos çıktı. İsmini, pandemi döneminde karantinayı geçirdikleri Kaş'ın Ahatlı köyünün antik adından alan Genedos, konsere gelenlere müzik keyfi yaşattı. Piyano ve vokalde Eylül Ergül, davulda Ferit Odman, saksafon ve flütte Serdar Barçın, kontrbasta da Ozan Musluoğlu'nun yer aldığı grup, ana akım cazdan modern parçalara uzanan zengin repertuarını iki vokal ile sundu.

Genedos'un ardından Can Kazaz hayranlarının karşısına çıktı. Ortamın romantik görüntüsüyle Can Kazaz'ın müziği birleşince konser alanını dolduranlar da muhteşem anlar yaşadı. Can Kazaz, vefat eden babasına ithaf ettiği, Sürsün Bahar şarkısını bu defa, şarkının klibinde rol alan ve hayatını kaybeden Renan Karagözoğlu için söyledi. Sanatçı, parçayı söylerken duygu dolu anlar yaşadı.

Konserlerin sonunda Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem sahneye çıkarak Genedos'a ve Can Kazaz'a teşekkür etti. Başkan Erdem, "Günbatımının bu eşsiz güzelliğinde bize muhteşem konserler veren sanatçılarımıza çok teşekkür ediyoruz. Müzik devam ediyor, devam edecek de" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

nilüfer belediyesi Uluabat Gölü Bursa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title