Haberler

Çan'ın Sesi Gazetesi 50. Yılını Kutladı

Çanakkale'nin Çan ilçesinde günlük olarak yayımlanan Çan'ın Sesi Gazetesi 50.yaşına bastı.

Çanakkale'nin Çan ilçesinde günlük olarak yayımlanan Çan'ın Sesi Gazetesi 50. yaşına bastı.

Gazetenin 50. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Kaleseramik Fabrikaları

Havuzbaşı Tesisleri'nde yemek verildi. Gazetenin imtiyaz sahibi Remziye Akgün ile kızları Begüm ve Beyza Akgün'ün 50. yıl pastasını kesmesi ile başlayan Çan'ın Sesi Gazetesi'nin kuruluş yıldönümü yemeğinde gazetenin haber danışmanı duayen gazeteci Celal İmren tarafından gazete sahibi Akgün'e çalışanlar adına çiçek verildi. Remziye Akgün, Çan Kaymakamı Yakup Tat ile Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu'ya ilçedeki çalışmaları ve yerel basına desteklerinden dolayı plaket takdim ederken, haber danışmanı Celal İmren'e de Kaymakam Yakup Tat plaket verdi.

Gazetede 16 yıldır yazı işleri müdürlüğü görevini yürüten İbrahim Işık ile gazete çalışanları Kamil Aydın ve Abdullah Aykal'ın da plaketle ödüllendirildiği Çan'ın Sesi Gazetesi'nin 50. kuruluş yıldönümü yemeğinde gazetede 1988 yılından 2003 yılına kadar yazı işleri ve genel yayın müdürü olarak görev yapan Sabri Karakaya'ya da CHP Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş tarafından plaket takdim edildi.

Çok sayıda davetlinin katıldığı gecede Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna ile milletvekillerinin telgrafları okundu. Yemek, mahalli sanatçı Şahin Karademir ve ekibinin seslendirdiği müzikler eşliğinde sona erdi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kaleseramik Gazeteler Yakup Tat Çanakkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title