Haberler

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Açıklaması

Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak Orhangazi ve Yeniköy’e ne yapsak az diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Türkiye’nin ve Bursa’nın da büyük hedefleri olduğunu söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak Orhangazi ve Yeniköy'e ne yapsak az diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Türkiye'nin ve Bursa'nın da büyük hedefleri olduğunu söyledi.

Ramazan ayında her akşam farklı bir ilçede vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Orhangazi Yeniköy'de gerçekleştirilen iftar programına katıldı. Başkan Altepe, Yeniköy'de yaklaşık bin kişinin orucunu aynı sofrada açtığı iftarda, "Bursa ecdat yadigarı eserlere önem veriyor. Bizler, güzellikleri yaşayan, tüm dünyaya insanlığı, medeniyeti, temizliği, güzel ahlakı, adaletli yönetimi öğreten bir ecdadın evlatlarıyız. Ecdadımızın emanetlerine değer veriyoruz, kültürümüze ve insanımıza sahip çıkıyoruz. Yeniköy'e de, Orhangazi'ye de sahip çıkmak ve en iyi şekilde hizmetlerimizi ulaştırmak görevimizdir. Orhangazi'ye ve Yeniköy'e ne yapsak az. Yeniköy'ün ne sorunu varsa çözeceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak Orhangazi Belediyesi ile birlikte Yeniköy'ün yanındayız" diye konuştu.

"EN GÜZEL HİZMETLERİ YENİKÖY'E DE ULAŞTIRALIM İSTİYORUZ"

Bursa'da gerçekleştirilen hizmetlerle kente modern bir vizyon katan Başkan Altepe, bu dönemde hizmetlerini ilçelere de ulaştırılacağına değinerek, "Burada bir tarih yazıldı. Artık, hizmet zamanı. Büyükşehir Belediyesi olarak Orhangazi'ye ve Yeniköy'e hizmetlerimizi yağdıracağız. Sorun neyse ele alıyoruz. Her alanda hizmetlerin aksamaması için, sıkıntıları bir bir değerlendiriyoruz. Bu dönem Büyükşehir Belediyesi bünyesinde sahillerden kırsala kadar birçok farklı alanda çalışacak ekiplerimizi oluşturduk. Her yere ulaşmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Bursa'ya hizmet etmenin gururunu yaşadığını da ifade eden Başkan Altepe, "Bu şehre hizmeti ibadet kabul edip çalışıyoruz. Bursa'ya, her köşesiyle hizmet etmek bizler için bir onur" dedi.

"TÜRKİYE'NİN VE BURSA'NIN BÜYÜK HEDEFLERİ VAR"

Bursa'da Büyükşehir Belediyesi'nin ilçe belediyeleriyle birlikte hizmetlerini halka ulaştıracağını anlatan Başkan Altepe, ülkenin gelişimine de işaret ederek, "Türkiye'nin ve Bursa'nın büyük hedefleri var. Türkiye'de istikrar ve güven ortamının devam etmesi gerekiyor. Türkiye, dünyanın parlayan 5 yıldızından biri. Daha yapacak çok işimiz var. Türkiye, güçlü bir ülke olmak durumunda. Çünkü Türkiye'nin komşuları da Türkiye'den destek bekliyor. Hedeflerimiz büyük, yolumuz uzun. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Başkan Altepe, vatandaşların ramazan ayını en güzel şekilde geçirmelerini dileyerek, "Bu güzel ramazan'ı yaşarken, bugünlerde sıkıntı yaşayan başta Filistinli ve Suriyeli hemşehrilerimizin de en kısa zamanda refaha ermelerini diliyorum. Her zaman dostluklarımız devam edecek. Dostluk kötü günde belli olur" dedi.

İftar programının ardından Yeniköy'de vatandaşlarla sohbet eden Altepe, halkın sorunlarını da dinledi. Yeniköy Mahallesi sakinleri ise iftarda kendilerine eşlik eden Başkan Altepe'ye yoğun ilgi ve sevgi gösterdi. Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan da Başkan Altepe'ye kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Altepe Türkiye Yeniköy Yerel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Bakmadan Geçme

28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Türkiye-Hollanda voleybol maçı ne oldu, kaç kaç bitti? A Milli Kadın Voleybol Takımı (Filenin Sultanları) maçı ne oldu?
Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title