Haberler

Bucalı Muhtarlar Belediye Başkanlarını Ağırladı

Buca Muhtarlar Derneği düzenlediği kahvaltıda Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'yı konuk etti.

Buca Muhtarlar Derneği düzenlediği kahvaltıda Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'yı konuk etti. Buluşmaya Bulgaristan'ın Kırcaali

Milletvekili Erdinç Hayrullah katıldı.

Atlı Spor Kulübü tesislerinde gerçekleşen buluşmada Belediye Başkan yardımcısı Suat Nezir, Muzaffer Kater ile bazı belediye bürokratları da katıldı. Buca Muhtarlar Derneği Eşfak Yurdanur, 11 ay önce Belediye Başkanı ile bir arada olduklarını hatırlatarak,"Bu çağrımıza icabet eden Buca Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi. Yurdanur, seçildiği günden beri Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'nın muhtarların yanında olduğunu anımsattı, talep ettikleri çalışmalar konusunda belediyenin desteğini aldıklarını söyledi.

YAPILANLARA BAKIN

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ise, seçimi kazandığı günden itibaren çok şey yaşandığına dikkat çekti.

Tatı, tüm İzmir'in ilçelerinde Buca da ki muhtar belediye başkan ilişkilerinin konuşulduğunu ve örnek gösterildiğini ifade etti. Başkan Tatı şunları söyledi: "Bunu ben yaratamadım. Bunu sizler yarattınız. Hepinize bu yüzden çok çok teşekkür ederim. Özellikle bu günü yaratan ki diğer ilçelerde böyle bir şey yok. Sevgili muhtarlar derneği başkanımın söylediği gibi 9- 10 ay sonra yine bir seçim var seçim bize bahşedilen demokratik bir yöntemdir. Herkesin aday olma şansı vardır ve herkesin de gelip gitme şansı vardır.

Ama aday olurken ama muhtar adayı, ama meclis üyesi adayı, ama milletvekili adayı ama belediye başkanı adayı kim aday olacaksa olsun insanlar yapacaklarını anlatır. O mahalle için o ilçe için o il için hatta o ülke için yapacaklarını anlatır. Bizde maalesef tarsine oluyor.

Ben aday adaylarının bir şeyler söylemesini bekliyorum ne yapacağına dair. Ancak, yapılacaklardan ziyade; biz olsaydık şunu yapardık Ercan Tatı, şunu yaptı bunu yaptı diyenler var.

Peki Ercan Tatı ne yaptı;

38 trilyon devraldığı borcu 14 trilyona indirdi. Pazaryerleri yapılıyor. Bu ilçede şimdiye kadar palavranın dışına çıkmamış olimpik yüzme havuzu hazır. Genel Başkanımızı bekliyor açılış için. İlk kültür merkezimizin projesi hazır. Onunda temelini atmak için bekliyoruz."

(BK-

25.05.2013 12: 49: 30

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Şükrü Erdinç Bulgaristan Ercan Tatı Buca Yerel Haberler

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Bakmadan Geçme

Sakaryaspor Bodrumspor maçı CANLI izle! (HD) 30 Mayıs Sakaryaspor Bodrumspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 30-31 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 30-31 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 30 Mayıs Perşembe yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı 30 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Survivor kim kazandı? 30 Mayıs Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? #129300 Survivor CANLI izle! 30 Mayıs Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki var mı? #128250 Hudutsuz Sevda 35. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İnci Taneleri 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 71. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bayern Münih'in yeni teknik direktörü Vincent Kompany kimdir? Vincent Kompany nerelidir, kaç yaşında? Eyvah Eyvah nerede çekildi? Eyvah Eyvah oyuncuları, konusu ve fragmanı! Eyvah Eyvah ne zaman çekildi? #128250
Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title