Haberler

Bozüyük Devlet Hastanesi Yeni Hizmet Birimlerine Kavuştu

Bilecik’in Bozüyük İlçe Devlet Hastanesi'nde oluşturulan ikinci seviye genel yoğun bakım ünitesi, SDL odaları, kan alma ünitesi ve bekleme salonu, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bilecik'in Bozüyük İlçe Devlet Hastanesi'nde oluşturulan ikinci seviye genel yoğun bakım ünitesi, SDL odaları, kan alma ünitesi ve bekleme salonu, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Vali Halil İbrahim Akpınar ve protokol mensuplarının katılımıyla yapılan açılış töreninin ardından Hastane Yöneticisi Uzm Dr. Serkan Kadir Keskin tarafından yeni açılan bölümler gezdirilerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Hastane Yöneticisi Uzm Dr. Serkan Kadir Keskin, hizmete açılan yoğun bakım ünitesi ile amaçlarının hastalara yerinde özellikli sağlık hizmetini verebilmek ve başka merkezlere sevk olma oranlarını azaltmak olduğunu söyledi. Dr. Keskin, ikinci seviye genel yoğun bakım ünitesinde verilebilecek hizmetler hakkında bilgiler verdi, doğum ünitesi ve SDL (sancı, doğum, loğusa) odalarının tanıtımını yaptı, kan alma ve bekleme salonlarının genişletilerek daha modern bir seviyeye ulaştığını söyledi.

Açılışı yapılan bölümlerin gezilmesinin ardından slayt gösterisi eşliğinde bilgilendirme toplantısı yapıldı. İlk olarak söz alan Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Yılmaz, "Bakanlığımızın sağlık yatırımları kapsamında Bozüyük'te de bizim hedeflerimizde 14 yataklı yoğun bakım ünitesi yapmamız gerekiyordu. Biz şu anda fiziki alan yetersizliğinden dolayı 11 yataklı yoğun bakım ünitemizi faaliyete geçirmiş bulunuyoruz. Açılışını yaptığımız bu hizmetlerin başta Bozüyük halkı olmak üzere tüm hemşerilerimize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Daha sonra Bozüyük Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm Dr. Serkan Kadir Keskin tarafından slayt gösterisi eşliğinde hizmete sunulan bölümlerle ilgili teknik bilgiler verildi.

Son olarak açıklama yapan Vali Halil İbrahim Akpınar, Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi binalarının eski ve parçalı olduğunu belirterek bu şartlarda da en iyi şekilde hizmet verdiklerini söyledi. Akpınar, "Hastalarımızın büyük bir bölümü il merkezinde ve Bozüyük'te il dışına gitmeden tedavilerini yaptırabiliyorlar. Bu konuda tüm yönetici ve çalışan arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi bildiriyorum. İnşallah daha güzel hizmetler olacak. Hem Bilecik'te hem de Bozüyük'te yeni hastanenin yapılmasıyla daha modern şartlarda çok daha fazla hasta ve çalışan memnuniyetinin üst düzeyde olduğu bir seviyede sağlık hizmeti verilecek. Vatandaşlarımız her zaman hizmetin en iyisine layık. Emeği geçen başta hastane yöneticilerimize çevre düzenlemesindeki katkılarından dolayı Belediye Başkan Vekilimize ve tüm çalışanlara teşekkür ediyorum" dedi.

Açılışa, Vali Halil İbrahim Akpınar, eşi Dr. Nihal Akpınar, İlçe Kaymakamı Köksal Şakalar, Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Yılmaz, Bozüyük Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm Dr. Serkan Kadir Keskin, Belediye Başkan Yardımcıları Gençağa Seraslan ve Oğuz Sertler, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, TSO Meclis Başkanı M. Doğan Tunç, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ve yönetim kurulu üyeleri ile ilçelerin hastane yöneticileri katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kadir Keskin Ak Parti Bilecik Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title