Haberler

Bölgesel Amatör Ligi 13.grup

Türkiye Bölgesel Amatör Ligi 13.Grup'ta play-off mücadelesi veren Zonguldak Kozluspor, deplasmanda Geredespor'u tek golle mağlup etti.

Türkiye Bölgesel Amatör Ligi 13. Grup'ta play-off mücadelesi veren Zonguldak Kozluspor, deplasmanda Geredespor'u tek golle mağlup etti.

İlk iki takımın play-off'lara katılma şansı kazanacağı Bölgesel Amatör Ligi 13'ncü Grup'ta zirve mücadelesi veren Zonguldak Kozluspor, 19'ncu hafta karşılaşmasında Geredespor'a konuk oldu. Karaçayır Tesisleri'nde oynanan karşılaşmaya ev sahibi Geredespor Muhammet, Abdullah, Nazif, Murat, Serdar, Mustafa, Adnan, Fesih, Yasin, Murat Gür ve Ufuk on biriyle başlarken, konuk takım Kozluspor ise Seyhun, Emir, Salih, Gökhan, Barış, Uğur, Emre, Emrah, Yüksel, Uğur ve Samet on biriyle mücadele etti. Zonguldak'tan gelen 20 taraftarın desteğiyle maça başlayan Kozluspor, ev sahibi ekibe ilk 45 dakikalık bölümde üstünlük sağlayamadı. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sonuçlandı.

İkinci yarıda ev sahibi Geredespor Ufuk ve Yasin'le gol pozisyonlarından yararlanamazken, rakibine de gol şansı vermedi. Ancak karşılaşmanın 72'nci dakikasında sonradan oyuna giren Kozluspor'lu Engin Cicem, attığı golle takımını öner geçirdi. Bu golden sonra rahatlayan konuk takım, geride kalan dakikalarda rakibine gol pozisyonu dahi vermedi. 90 dakikanın son düdüğü çaldığında Kozluspor puanını 35'e yükseltirken, Geredespor ise 20 puanla 9. sırada kaldı.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Kozluspor Antrenörü Bülent Öztürk, "Ligin sonların geliyoruz. Kaybetmeye tahammülümüz yok. Play-off'lar için dört maç kaldı. Avantajlı duruma gelmek istiyorduk. Geredespor maçının zor olacağını tahmin ediyorduk. Ama oyunu zora çeviren kendimiz olduk. Basit pozisyonları atamadık. Oynanan oyundan çok alınan 3 puan önemliydi. Önemli olan bu yarışta öne geçip söz sahibi olmak istiyoruz" dedi. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Serdar Yasin Murat Zonguldak Türkiye Yerel Haberler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? En yeni ve duygusal Babalar Günü mesajları 2024! Anlamlı ve kısa Babalar Günü sözleri neler? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban Bayramı ve Babalar Günü mesajları 2024! En yeni, anlamlı ve ayetli Kurban Bayramı sözleri neler? Kısa ve duygusal Babalar Günü sözleri! Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title