Haberler

Bilecik'te "Kalbe Düşünce" Adlı Program

Bilecik Belediyesi 2014 kültür ve sanat yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen, şair-yazar ve televizyon programcısı Serdar Tuncer’in sunduğu "Kalbe Düşünce" adlı programda Prof. Dr. Sadettin Ökten, Mevlana’nın öğütlerini anlattı.

Bilecik Belediyesi 2014 kültür ve sanat yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen, şair-yazar ve televizyon programcısı Serdar Tuncer'in sunduğu "Kalbe Düşünce" adlı programda Prof. Dr. Sadettin Ökten, Mevlana'nın öğütlerini anlattı.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programa, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Prof. Dr. Sadettin Ökten, konuşmasına Şeyh Edebali, Ertuğrulgazi ve Dursun Fakih gibi büyük din ve devlet adamlarının yaşadıkları topraklar olan Bilecik'te olduğu için büyük mutluluk yaşadıklarını belirtti.

Serdar Tuncer'in şiirleri ile sanatçı Cihan Yıldız'ın müzik dinletisinin bir arada sunulduğu programda konuşma yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı ise, özel bir gece yaşadıklarını belirterek, Prof. Dr. Ökten'e, sunucu Serdar Tuncer'e, sanatçı Cihan Yıldız ve ekibine teşekkür etti. Yağcı, "Değerli Hocamız ve gönül adamı Sadettin Ökten'in hem ülkemiz hem de şehrimiz kültür ve ilim sahasındaki çalışmalarına birçok katkısı olmuştur. Kendisi Bilecik Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda hazırlanan, 'Şiirlerin ve Şarkıların Sultanları' adlı programda da çok başarılı bir rehberlik ve danışmanlık görevi gördü. İnşallah kendisiyle birlikte daha birçok etkinlikte bir arada oluruz. Kendisine ve bu gecenin bizlere hoş ve verimli geçirilmesinde katkısı olan Serdar Tuncer ile Cihan Yıldız kardeşimize ve ekibine teşekkürlerimi tekrarlıyorum" ifadelerini kullandı.

Programın sonunda Belediye Başkanı Selim Yağcı, Prof. Dr. Ökten'e, kendisiyle birlikte daha önce çekilmiş fotoğraflarının bulunduğu bir tablo hediye ederken, Vali Ahmet Hamdi Nayir de Bilecik seramiğinden yapılmış fincan takımı takdim etti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sadettin Ökten Bilecik Yerel Haberler

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 25 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Steam çöktü mü? 25 Mayıs Cumartesi Steam sorun mu var? Galatasaray'da seçim ne zaman, seçim bugün mü? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Yeni eğitim müfredatı onaylandı mı? Talim ve Terbiye Kurulu müfredatı onayladı mı? 25-26 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 25-26 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 25-26 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25-26 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar #128240 25-26 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! KPSS sınav yerleri ne zaman açıklanacak 2024? #128196 25-26 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla 7 üniversiteye rektör atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla 7 üniversiteye rektör atandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title