Haberler

Beyşehir'deki Kamu Çalışanları Şehitler Anısına Doğada Yürüdü

Konya’nın Beyşehir ilçesinde görev yapan kamu çalışanları aileleriyle birlikte şehitlerin anısına doğada yürüyüş gerçekleştirdi.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde görev yapan kamu çalışanları aileleriyle birlikte şehitlerin anısına doğada yürüyüş gerçekleştirdi.

Beyşehir Kaymakamlığı tarafından bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilen doğayla buluşma ve kurumlar arası kaynaşma etkinliğine Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yalçın Urlu, Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Alper Arıkan, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Bayındır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, ilçedeki kamu kurumlarında çalışan daire müdürleri ve personeli aileleriyle birlikte katıldı.

Beyşehir'in Kurucuova Mahallesi'ndeki İslibucak bölgesindeki orman içi alanda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, amaçlarının kurumlarda çalışan personelin etkinliğin yapıldığı doğayı tanıması, personelin birbiriyle kaynaşmasını sağlamak olduğunu belirterek, "İlçemizin güzelliklerinden sadece dışarıdan gelenlerin değil, bizzat burada yaşayanların da faydalanması amacıyla bu etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Burada 5 kilometrelik parkurda gerçekleştireceğimiz doğa yürüyüşümüzün ardından serbest etkinlikler ve ardından da katılımcılara ekmek arası kavurma ikramımız olacak" dedi.

Beyşehir İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu da, doğa yürüyüşü öncesi yaptırdığı duada, doğa yürüyüşü etkinliğini bu yıl şehitlerin anısına gerçekleştirdiklerini belirterek, "Vatanımız için şehit olanlara buradan gani gani rahmet diliyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından katılımcılar ormanlık alanda doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Bayındır Alper Arıkan Beyşehir Konya Yerel Haberler

title