Haberler

Batman Gazetesi Ve Batman Çağdaş, En iyi İki Gazete Seçildi

Güncelleme:

Güneydoğu Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti tarafından Batman Gazetesi ve Batman Çağdaş Gazetesine ödül verildi.

"Yılın Başarılı gazetecileri" ödüllerini aldı.

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği yılın başarılı gazete ve gazetecileri yarışmasında dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Önceki akşam Diyarbakır Mitannia Regency otelde yapılan törene Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye eş Başkanı Gültan Kışanak, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı, Diyarbakır Emniyet müdürü ile çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcisi ve gazeteciler katıldı.

Gecede ilk konuşmayı yapan Cemiyet Başkanı Veysi İpek, Güneydoğuda görev yapan gazetecilerin zor şartlar altında çalıştıklarını ifade ederek gazetelere uygulanan baskılara son verilmesini diledi.

Protokol üyelerinin konuşmalarından sonra ödül törenine geçildi. Haber, Ropörtaj, Sayfa düzeni, fotoğraf, Tv. Haber dalı, görüntü, Kürtçe haber ve radyo dallarında yapılan yarışmaya yüzlerce gazetecinin başvurduğu belirtilirken Jürinin değerlendirmesi sonucu Batmandan iki gazete ödüle layık görüldü.

Batman Gazetesinden Emrullah Biliz ile Batman Çağdaş Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Arif Arslan, ünlü gazetecilerden oluşan bir jüri heyetinin titiz incelemesi sonucu Batmanın en iyi gazetecileri unvanını aldılar.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Hüseyin Aksoy Diyarbakır Batman Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Mustafa Taha Özbilen:

Batmandaki gündemi bu iki gazeteden takip ediyoruz. Oldukça başarılı ve özel haberleriyle dikkat çekiyor. Başarılarının devamını dilerim.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title