Haberler

Başkentliler, Zafer Bayramı'nda Önce Filenin Sultanları ile Heyecanlanacak Ardından Yalın ile Coşacak

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yılı etkinlikleri kapsamında birbirinden ünlü sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. Alternatif müzik grubu ‘Yüzyüzeyken Konuşuruz’, Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’nda Başkentlilerle buluştu. Bugün Lvbel C5 ve Cakal’ın hayranlarıyla buluşacağı etkinlikler kapsamında 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda ise ünlü sanatçı Yalın en sevilen şarkılarını söyleyecek. Konser öncesi Türkiye A Milli Voleybol Takımı’nın Polonya ile yapacağı maç dev ekrandan yayınlanacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yılı etkinlikleri kapsamında birbirinden ünlü sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. Alternatif müzik grubu  ' Yüzyüzeyken Konuşuruz', Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı'nda Başkentlilerle buluştu. Bugün Lvbel C5 ve Cakal'ın hayranlarıyla buluşacağı etkinlikler kapsamında 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda ise ünlü sanatçı Yalın en sevilen şarkılarını söyleyecek. Konser öncesi Türkiye A Milli Voleybol Takımı'nın Polonya ile yapacağı maç dev ekrandan yayınlanacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümünde birbirinden renkli konserlere ev sahipliği yapıyor.

Zafer Haftası kutlamaları kapsamında birbirinden ünlü sanatçılar Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı'nda Ankaralılarla buluşmaya devam ediyor. Duman grubunun konseri ile başlayan hafta Yüzyüzeyken Konuşuruz ile devam etti. Sevilen alternatif müzik grubu kentin dört bir tarafından gelen on binlerce Başkentliyi coşturdu.

PARK, RESMİ AÇILIŞ İÇİN HAZIR

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın olduğu güne özel bir açılış ve konser planladı. Atatürk Orman Çiftliği arazine kurulan Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı'nın birinci etabı, büyük zaferin 101. yıl kutlamaları kapsamında sevilen pop müzik sanatçısı Yalın'ın konseri ile açılacak.

Saat 20.30'da başlayacak Yalın konseri öncesinde ise Türkiye A Milli Voleybol Takımı'nın CEV Kadınlar Avrupa Şampiyonası kapsamında karşılaşacağı Polonya maçı kurulan dev ekrandan yayınlanacak.

GENÇLER DOYASIYA EĞLENDİ

Konser alanını dolduran on binlerce Başkentli, duygularını şu sözlerle paylaştı:

-Emir Arslan:  "Grubu çok seviyorum onun için geldim. Bu konserler için teşekkür ediyorum. Güzel bir etkinlik olacak."

-Melike Altındağ: "Tüm konserlere katıldım. Her birinden ayrı ayrı zevk aldım. Bugün hayran olduğum bir grup sahne aldı, mutluyum."

-Züleyha Dağ:  "Bu grubu çok seviyordum. Büyükşehirin düzenlediği tüm konserlere katıldım. Ankara'da gençler için etkinlikler çok güzel oluyor. Özellikle ulaşım çok rahat oldu. Kızılay'dan bindik ve direk buraya geldik. Bu yüzden çok teşekkür ediyorum."

Kaynak: ANKA / Yerel

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yüzyüzeyken Konuşuruz Filenin Sultanları Lvbel C5 Voleybol Türkiye Polonya Ankara Yalın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title