Haberler

Başkan Sedefçi, Ziyaretlerini Sürdürüyor

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, her gün sürdürdüğü esnaf ziyaretlerine, Arasta Çarşısı esnafını ziyaret ederek devam etti.

Başkan Sedefçi, "Bu şehrin belediye başkanı olarak her zaman esnafımızın ve halkımızın yanındayız." dedi.

Edirne CHP Milletvekili Recep Gürkan, CHP İl Başkanı Oktay Bozkurt'la birlikte Arasta Çarşısı esnafını ziyaret eden Başkan Hamdi Sedefçi, esnafa hayırlı işler dileyerek, dükkanlarına girerek kendileri ile tek tek sohbet etti. Esnafın sıkıntılarını gidermek için Edirne Belediyesi olarak sürekli çalıştıklarını ifade eden Sedefçi, "Halkımız istediği sürece ben onların yanındayım. ve her gittiğim mahallede ve her girdiğim dükkanda karşılaştığım sevgi ve saygı benim için en büyük mutluluktur.

Edirne Belediyesi olarak 7/24 vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Edirne halkımızdan aldığımız destekle hizmetlerimize devam ediyoruz." diye konuştu.

Arasta Çarşısı esnafının yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılaşan Başkan Sedefçi, 4 saate yakın esnafla sohbet etti. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Edirne Belediyesi Hamdi Sedefçi Oktay Bozkurt Recep Gürkan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title