Haberler

Başkan Özcan Toroslar'da Destek İstedi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Macit Özcan, merkez Toroslar ilçesinde yaptıkları yatırımlarla Toroslar’ın kaderinin değiştiğini belirtti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Macit Özcan, merkez Toroslar ilçesinde yaptıkları yatırımlarla Toroslar'ın kaderinin değiştiğini belirtti.

Başkan Özcan, seçim çalışmaları kapsamında CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Şefik Zengin ile birlikte Toroslar ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Karayolları, Çiftçiler Caddesi ve otogarda vatandaşlarla bir araya gelen Özcan, Toroslar bölgesine yaptıkları yatırımlarla Toroslar'ın kaderinin değiştiğini vurguladı. Toroslar'ın yıllardır kanayan yarası olan çöp sorununu çözdüklerini dile getiren Özcan, "Çavuşlu'da bulunan vahşi çöp depolama alanını rehabilite ederek, halkımızın güzel vakit geçirebileceği sosyal tesisler yaptık ve yeni düzenli katı atık depolama tesisini faaliyete geçirdik. Altyapısını tamamladığımız Toroslar bölgesinde halkımızın taleplerini de değerlendirerek asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Yeni dönemde ise Toroslar'ı yine büyük yatırımlar bekliyor. 'Yeni Otobüs Terminali' projemiz Mart ayından sonra Toroslar'da faaliyete geçecek. Bu ilçemiz özellikle ticari anlamda büyük bir hareketliliğe kavuşacak. Kısacası yeni otobüs terminali hem modern yapısı ve geniş kapasitesi ile bu alandaki boşluğu dolduracak hem kent merkezindeki trafik yoğunluğunu azaltacak hem de Toroslar ilçesine ticari anlamda büyük bir hareketlilik kazandıracaktır" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şefik Zengin Macit Özcan Toroslar Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title