Haberler

Başkan Ergün Ahmetli Mahallerinde Vatandaşla Buluştu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cuma mesaisini Ahmetli’nin mahallelerinde vatandaşlarla buluşarak geçirdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cuma mesaisini Ahmetli'nin mahallelerinde vatandaşlarla buluşarak geçirdi. Başkan Cengiz Ergün, ilçeye bağlı Yaraşlı Mahallesine giderek vatandaşlarla sohbet etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cuma mesaisini Ahmetli'nin mahallelerinde vatandaşlarla buluşarak geçirdi. Başkan Cengiz Ergün'e Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, Genel Sekreter Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve vatandaşlar eşlik etti. Başkan Cengiz Ergün, Karaköy ve Matdere Mahallesinde vatandaşlarla buluşmasının ardından Yaraşlı Mahallesi'ne geçti.

'Mahallenin altı üstü yenilendi'

Başkan Cengiz Ergün'ü, Yaraşlı Mahalle Muhtarı Ziya Karamuk ve vatandaşlar, mahalle meydanında karşıladı. Mahalleliye yapılan çalışmaları aktaran Başkan Ergün, "Ahmetlili vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yaraşlı Mahallemizde 25 bin metrekarelik kilit parke taşı çalışması yaptık. Vatandaşlarımız en iyisini hak ediyor diye mahallenin tamamında çok ciddi bir çalışma yaptık. Ayrıca MASKİ tarafından 3 bin 710 metre şebeke hattı, 4 bin 250 metre ana kanalizasyon hattı yenilemesi yapıldı. Kısaca Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallenizin altı üstü yenilendi. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Başkan Alhan: 'Başkan Ergün'ün başarılı olduğuna inanıyorum'

Başkan Cengiz Ergün'ün başarılı olduğuna dikkat çekerek sözlerine başlayan Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte bu dönem birlikte çalışıyoruz. Kendisi Manisa'nın evladı ve Manisa'ya hizmetler yapıyor. Bize de Büyükşehir Belediyesi olarak yardımcı oluyor. Bütünşehir Yasası'nı çok eleştirmedim. Sizlerin seçtiği insanlar başarılı olmak zorundadır. Dolayısıyla bizleri de sizler seçtiniz. Ben inanın ki farklı partilerde de olsak Sayın Başkan Cengiz Ergün'ün başarılı olmasını istiyorum ve dua ediyorum. Çünkü başarılı olursa gerçek demokrasi ortaya çıkmış olacak. Ben başarılı olduğuna da inanıyorum. Özel idare de olanlar bilir, her sene mahallelere 500 metrekarelik kilit parke taşı verilir yarım bir şekilde devam edilir. Gördüğünüz gibi bu yasanın gereği burayı ele aldılar suyu taşı döşendi bitti. Diğer mahalleler de öyle oldu. Yaklaşık 17 mahallenin tamamının böyle olacağına da inanıyorum. Ben sizin huzurunuzda kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Muhtardan Başkan Ergün'e teşekkür

Yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür eden Muhtar Ziya Karamuk, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün yapmış olduğu hizmetler gözlerimizin önündedir. Büyükşehir Belediye Başkanına ve tüm ekibine teşekkür ediyoruz. Mahallemizin hem alt yapısını hem de üstünü yaptılar. Kilit parkesinden kanalizasyonuna birçok hizmet yapıldı. Tüm emekleri için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e tekrar sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Ergün bol bol fotoğraf çektirdi

Başkan Cengiz Ergün, konuşmaların ardından vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi. Başkan Ergün ayrıca Mahalle Muhtarı Ziya Karamuk'a Türk Bayrağı ile üzerinde Padişah Tuğrası ve Ayet-i Kerimeler yer alan tablo hediye etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Ergün Ahmet Alhan Ahmetli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title