Haberler

Başkan Böcek'e Alanya'da Sıcak Karşılama

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı'nın organizasyonunda Alanya'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya'da çarşı esnafı ve bazı kurum ve kuruluşlarla bir araya geldi. CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut başkanlığında gerçekleştirilen programa katılan Muhittin Böcek, ilk olarak Alanya çarşı esnafını, ardından da Alanya Gazeteciler Cemiyeti ve Alanya Belediyesini ziyaret etti. Ziyaretlere Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru ve Antalya'nın CHP'li ilçe başkanları katıldı.

İlk olarak çarşı esnafı ziyaret edildi

Beraberindeki heyetle birlikte şehir merkezinden yürüyerek geçen ve çarşı esnafını selamlayan Başkan Muhittin Böcek, bazı nedenlerden ötürü bu sezonun özellikle küçük esnaf için oldukça sancılı geçtiğini söyledi. Başkan Böcek, gelecek yıl turizm sezonunun çok daha iyi olacağına inandığını belirterek, bunda hükümetin izleyeceği politikaların belirleyici olacağını kaydetti. Alanya çarşı merkezinde oldukça sıcak karşılanan Başkan Böcek, esnaf ile el sıkışarak bol kazançlar diledi.

CHP'li başkanlar AGC'yi ziyaret etti

Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, beraberindeki heyetle birlikte Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut'un programı kapsamında Alanya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Katılımcıları AGC Başkan Yardımcısı Gaye Coşkun ağırladı.

Burada olmanız mutluluk verici

Programın açılışında konuşan Coşkun, "Antalya'nın değerli başkanlarını burada görmek bizler için büyük mutluluk. Daha önce de gelenler oldu ama herkesin bir arada olması daha güzel bir tablo. Katılan herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Büyükşehir yasası gözden geçirilmeli

Bir soru üzerine Büyükşehir Yasasını değerlendiren Başkan Böcek, "Grup kararları alınıyor ve gündeme getiriyoruz. Kent ve kentli adına doğru olduğuna inandığımız maddeleri gündeme getiriyoruz. Ama Türkiye genelinde olduğu gibi Antalya'da da siyaset var. Siyaset yok dersek yalan olur. Büyükşehir Yasası tekrar gözden geçirilmeli. Bu çok önemli bir mesele" dedi.

Başkan Yücel'den sıcak karşılama

Alanya Gazeteciler Cemiyeti'nin ardından heyet Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i ziyaret etti. CHP'li başkanları oldukça sıcak karşılayan Belediye Başkanı Yücel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Muhittin Böcek ise konuşmasında Konyaaltı'nda yapmış oldukları bazı hizmetler hakkında heyeti bilgilendirdi. Başkan Böcek, ortaokul ve lise öğrencileri ile engelli vatandaşların ücretsiz yararlanabildikleri etüt merkezinden, sosyal yardımlara; Türkiye'nin ilk üçü arasında gösterilen hayvan barınağından, ödül almış Yaşlılar Kreşi ve Kadınlar Sanat Lokali'ne bir çok proje ile Antalya'da örnek olduklarını söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Muhittin Böcek Konyaaltı Alanya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title