Haberler

Başkan Ataç Seçim Sonrası Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç 2015 Genel Seçimleri sonrası Tepebaşı bölgesi muhtarları ile bir araya geldi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç 2015 Genel Seçimleri sonrası Tepebaşı bölgesi muhtarları ile bir araya geldi.

Tepebaşı Belediyesi Özdilek Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleşen Bilgilendirme Toplantısında Başkan Ataç, seçim sonuçlarının Eskişehir adına sevindirici olduğunu belirterek "Bu başarı tablosunun oluşmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Tepebaşı bölgesinde oluşan sonucun bir ekip çalışması sonucu ortaya çıktığına dikkat çekerek muhtarların bu ailede önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. "Siyaseti seçim ortamında yaparız. Hizmete siyaset karıştırmadan, eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarımızı gerçekleştiririz" diyen Başkan Ataç, "Yeni projelerimiz hazır, kaynakları oluşturduğumuzda namerde boyun eğmeden, kendi yağımızla kavrularak bu projeleri de gerçekleştireceğiz. Bugüne kadar yaptıklarımızın daha fazlasını Türkiye'nin gündeminde yer alan yeni projeler olarak gerçekleştireceğiz" dedi.

"BEREKETİ DAHA FAZLA İNSANA ULAŞTIRACAĞIZ"

Yaklaşan Ramazan ayına ilgili olarak da geleneksel hale gelen Tepebaşı Sokak İftarlarının bu yıl 59 noktada gerçekleşeceğini belirten Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, "Geçen yıl 100 bin kişiye ulaştık. Daha fazla insanımızla iftar soframızı paylaşacağız. Bereketi daha fazla insan ulaştırarak arttıracağız" ifadelerini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Tepebaşı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title