Haberler

Başkan Ak Bağlumlularla İftarda Buluştu

Keçiören Belediyesi, Ramazan ayında gencinden yaşlısına bütün mahalleyi aynı sofra etrafında buluşturduğu geleneksel iftarlarının sonuncusunu Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın da katılımıyla Bağlum’da düzenledi.

Keçiören Belediyesi, Ramazan ayında gencinden yaşlısına bütün mahalleyi aynı sofra etrafında buluşturduğu geleneksel iftarlarının sonuncusunu Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın da katılımıyla Bağlum'da düzenledi.

Bağlum'un ilk kültür merkezi olan ve açılış için gün sayan Abdürrahim Karakoç Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi önünde Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde konuşan ve Ramazan'ın son 10 gününe girildiğine dikkat çeken Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Rahmet, bereket, birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı Ramazan'da komşu, akraba, eş dost olmak üzere ihtiyaç sahipleri ve kimsesizlere karşı da hassas olmalıyız. Bizler elimizden geldiğince ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya ve yardım eli uzatmaya gayret ediyoruz. Sizler gücünüzün yetmediği noktada bizlere ulaşırsanız bizler onların yardımına koşarız. Herkese ulaşalım ki bu ayın bereketinden herkes nasiplensin.Hem kültür hem spor hem gençlik hem sosyal aktivite hem de düğün salonu özelliklerine sahip tesisimiz Bağlum'a kazandırılan en büyük yatırım. İçerisindeki çocuk oyun grubumuz, futbol sahamızın da yer aldığı mesire alanımızda vatandaşlarımız temiz havadan da yararlanarak nitelikli zaman geçiriyorlar. Bu bölgenin sosyal yaşamına hareket katacak merkezimizi inşallah toplu açılış töreni sonrası hizmete açacağız" ifadelerinde bulundu.

Başkan Ak, iftar sonrası Keçiören eski Kaymakamı ve Bartın Valisi Nusret Dirim'e içerisinde yarı olimpik yüzme havuzu, aerobik ve fitness salonları, çok amaçlı salon, 6 derslikli KEDEM kurs merkezi, gençlik merkezi aktivite salonu ile kafeterya ve dinlenme alanları olan kültür merkezini gezdirerek bilgi verdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdürrahim Karakoç Mustafa Ak Keçiören Bağlum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title