Haberler

Başakşehir Belediyesi Engelsiz Yaşam Fuarı'nda İlgi Odağı Oldu

Güncelleme:

Başakşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenen 13. Engelsiz Yaşam Fuarı ve Farkındalık Zirvesi'nde ilgi odağı oldu. Engelsiz Müzik Grubu, verdiği konserle ziyaretçilere eğlenceli anlar yaşattı.

Başakşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenen 13. Engelsiz Yaşam Fuarı ve Farkındalık Zirvesi'nde ilgi odağı oldu. Engelsiz Müzik Grubu, verdiği konserle ziyaretçilere eğlenceli anlar yaşattı.

Engelli bireylere yönelik proje ve hizmetleriyle dikkatleri çeken Başakşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen Engelsiz Yaşam Fuarı ve Farkındalık Zirvesi'nde bu sene de yerini aldı. Başakşehir Belediyesi'nin dünyanın en büyük fuarlarından biri olan Engelsiz Yaşam Fuarı'ndaki standı, ziyaretçilerin büyük beğenisi kazandı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu da standı ziyaret ederek, fuardakilerle birlikte keyifli vakit geçirdi.

Engelsiz Müzik Grubu göz doldurdu

Başakşehir Engelsiz Yaşam Merkezi'nde eğitim alan gençlerin verdiği konser, fuarın en ilgi gören etkinliklerinden biri oldu. Engelsiz Müzik Grubu'nun konseri büyük beğeni toplarken, ziyaretçiler Başakşehirli gençlerin şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Engelsiz Yaşam Merkezi'nde eğitim alan gençlerin dans gösterisi de görülmeye değerdi. Başkan Kartoğlu, gençlerle birlikte hem şarkı söyledi hem de dans etti.

Serebral palsili çocukların gösterisi nefes kesti

Başakşehir Belediyesi standında sürpriz bir gösteri de sunuldu. Serebral palsili çocuklar, kurulan minyatür kalelerde şut yarışması yaptı. Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı yarışmada Başkan Kartoğlu da kaleye geçerek çocukların şutlarını kurtarmaya çalıştı.

"Hepinizi çok seviyoruz"

Fuarın çok güzel olduğunu ve birlikte yaşama kültürüne katkı sunduğunu dile getiren Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle CNR Fuar Merkezi'nde kurulan standımızdayız. Çocuklarımızla birlikte etkinlikler yapıyoruz. Tüm engelli kardeşlerimizi buraya davet ediyoruz. Hepinizi çok seviyoruz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Başakşehir Belediyesi Başakşehir Engelliler Etkinlik Belediye Müzik Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title