Haberler

Bartın'da Okullar Hayat Bulacak

Bartın'da düzenlenen "Okullar Hayat Olsun" projesi başlatıldı.

Bartın'da düzenlenen "Okullar Hayat Olsun" projesi başlatıldı.

Bartın'ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesinde "Okullar Hayat Olsun" projesi çerçevesinde düzenlenen ahşap dekorasyon ve boyama kursu sergisine katılan Bartın Valisi İsa Küçük, projenin çok önemli olduğunu vurguladı. Vali Küçük, "Yapmış olduğumuz 'Okullar Hayat Olsun' projesi okul ve öğretmenlerle, o yörede yaşayan herkesin barışma projesidir. Biz de maalesef okullar öğleden sonra kapanır, yazın kapalıdır. Bu proje ile okullar artık 24 saat açık kalacaktır. Yaşlı, genç, kadın, erkek kim ne istiyorsa okullarımızdaki imkanlar, kütüphane, spor salonu, internet hizmeti, öğretme ve öğrenme imkanıyla her türlü hizmetiyle sizin emrinizdedir. Okuldan, öğretmenden toplum olarak daha çok faydalanmalıyız" dedi.

Kursa katılanları tebrik eden Vali İsa Küçük, projeyi sahiplenerek hızla hayata geçiren Kumluca Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okul yöneticilerine teşekkür etti. Kumluca ve yöredeki eğitim sürecini yakından takip ettiğini belirten Vali Küçük, "Buradaki gelişmeler beni her zaman heyecanlandırmıştır. Göreve başladığım zaman liseye giriş sınavlarını 1 öğrenci kazanıyordu. Şimdi sınava giren herkes önemli liselerimize giriyor. Buradan tıp okuyan, mühendislik, hukuk okuyan üniversiteye giden öğrencilerimiz var. Hepsini kutluyorum. Onlara destek olan öğretmen ve velilerine de teşekkür ediyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsa Küçük Kumluca Bartın Ulus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title