Haberler

Balıkesir'deki Ak Partili Belediye Başkanları Kadıköy'de Buluştu

Balıkesir ilinin ilçe ve beldelerindeki AK Partili tüm belediye başkanları 15 günde bir yaptıkları buluşma ve istişare toplantılarının sonuncusunu Edremit ilçesine bağlı Kadıköy beldesinde gerçekleştirildi.

Balıkesir ilinin ilçe ve beldelerindeki AK Partili tüm belediye başkanları 15 günde bir yaptıkları buluşma ve istişare toplantılarının sonuncusunu Edremit ilçesine bağlı Kadıköy beldesinde gerçekleştirildi.

AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı ve AK Parti Edremit İlçe Başkanı Harun Yüzüak'ın da katıldığı Kadıköy buluşmasına il genelinde görev yapan 13 AK Partili belediye başkanı katıldı. Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel'in ev sahipliğini üstlendiği buluşma Şıp Şıp Dede Seyir Tepesi ve Mesire Alanı'nda yapıldı. Yemek ikramının da yapıldığı buluşmaya; Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, Gömeç Belediye Başkanı Naim Kocabıyık, Korucu Belediye Başkanı Emin Mumcu, Dursunbey Belediye Başkanı M. Nuri Yılmaz, Kayapa Belediye Başkanı Adem Karabıyık, İvrindi Belediye Başkanı Necati Baytar, Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankut, Susurluk - Göbel Belediye Başkanı Tahir Demiryakan, Büyükyenice Belediye Başkanı Ahmet Özen, Sarıköy Belediye Başkanı Ali Yeşikdağ, Manyas Belediye Başkanı Hasan Kahraman isimli 13 belediye başkanı ve AK Parti Kadıköy Belde Başkanı Vedat Bayraktar da katılım gösterdi.

AK Partili belediye başkanları buluşmalarında siyaset konuşulmadığı vurgulayan AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, "Bu toplantılar belediye başkanlarının istişare toplantılarıdır. Bu toplantılarda siyaset konuşulmaz. Başkanlar, bu buluşmalarda icraatlarını paylaşıp, birbirlerine nasıl destek olacaklarını konuşurlar. Kadıköy Belediye Başkanımız sayın Hasan Özel'e de ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Ev sahibi Havran Belediye Başkanı Hasan Özel ise, "Aynı partiden ilimizin belediye başkanlarının katıldığı buluşmalar çok faydalı oluyor. Bu seferki buluşma güzel beldemiz Kadıköy'de yapıldı. Tüm başkanlarımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Harun Yüzüak ta buluşmadan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Bu buluşma sayesinde tüm AK Partili Belediye Başkanlarımızı bir arada görme fırsatı bulduk. Bu toplantıların amacı da çok güzel" dedi.

13 belediye başkanı ve AK Partili yetkililer Şıp Şıp Dede Seyir Tepesi'ni inceleyip, Şıp Şıp Dede Türbesi'nde de dua okudu. Tüm katılımcılar, Edremit Körfezi manzarasını da arkalarına alıp toplu halde hatıra fotoğrafı çektirdi.

(SŞ)

02.05.2012 16: 25: 19

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Özel Balıkesir Ak Parti Kadıköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title