Haberler

Bahçecik Köyü Ağaçlandırıldı

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesine bağlı Bahçecik köyünde Orman Bölge Müdürlüğü ve Kaymakamlık koordinesinde 2 bin 300 fidan dikildi.

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesine bağlı Bahçecik köyünde Orman Bölge Müdürlüğü ve Kaymakamlık koordinesinde 2 bin 300 fidan dikildi.

Bahçecik köyünde tespit edilen mesire alanına 2 bin 300 fidan dikimi yapan Hilvan Kaymakamlığı ve Orman Bölge Müdürlüğü, ilçeye bağlı Fırat kenarındaki birçok köyü mesire alanı ile buluşturacağı bildirildi.

Yapılan Ağaç dikimi sonrası Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılan parkın açılışını yapan İlçe Kaymakamı Uğur Sezer; "Gürgür (Bölücek) köyümüzün ardından şimdide Bahçecik köyümüze 2 bin 300 adet fidan ile mesire alanını hayata geçirdik. Kaymakamlık olarak araştırmalarımız devam ediyor. Baraj kenarından bulunan birçok yerleşim yerine daha böyle mesire alanları kazandıracağız" dedi.

Kaymakam Sezer, Bahçecik köyüne yeni yapılan Çocuk parkına akın eden Bahçecikli çocukları salıncakta sallayarak akabinde çocuklara ikramlarda bulundu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uğur Sezer Şanlıurfa Bahçecik Hilvan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title