Haberler

Ayto, Üyelerini Fresh Türkiye ve Tohumculuk Fuarlarına Uçurdu

Aydın Ticaret Odası, bu kez de 5. Meslek grubundan üyelerini, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Fresh Türkiye 2014 Yaş Meyve Sebze ve Organik Ürünler Fuarı ile Tohum Teknolojileri, Tohumculuk ve Fidancılık Fuarlarına uçurdu.

Aydın Ticaret Odası, bu kez de 5. Meslek grubundan üyelerini, İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen Fresh Türkiye 2014 Yaş Meyve Sebze ve Organik Ürünler Fuarı ile Tohum Teknolojileri, Tohumculuk ve Fidancılık Fuarlarına uçurdu.

AYTO üyelerini ücretsiz olarak ihtisas fuarlarına uçurmaya 2014 yılında da devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Atlasjet ile imzalanan işbirliği protokolü ile AYTO üyelerini mobilya, emlak ve CEBİT bilişim fuarlarına üyelerini ziyaret ettirdi. 2014 yılında ilk kez Fresh Türkiye 2014 Yaş Meyve Sebze ve Organik Ürünler Fuarı ile Tohum Teknolojileri, Tohumculuk ve Fidancılık Fuarlarına 45 üyesini götürdü.

Fresh Türkiye Fuarı ve Tohumculuk Fuarı iki paralel organizasyon olarak bu sene 4. kez, İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşen fuarlar hakkında konuşan 5. Meslek Komitesini temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Sertuğ Yakan, fuar dönüşünde fuar ziyaretine katılan üyelerle yapılan anketi değerlendirdi. AYTO üyelerinin bu yıl uluslar arası nitelik kazanan yaş sebze meyve ve tohum fuarlarını ziyaretten memnun olduklarını belirten Yakan AYTO'dan sektöre yönelik yurt dışı fuar organizasyonu talebinde bulunduklarını her sektör için yurtdışı fuar çalışmasının AYTO tarafından yapıldığını ifade etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Türkiye Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title