Haberler

Aydınspor 1923'te Futbolcular Kalmak İstiyor

Spor Toto 3.Lig 2.Grubu şampiyon olarak tamamlayan Aydınspor 1923'te futbolculardan Sadullah,Emre,Sinan ve Gürkan, Aydın 1923'te kalmak istediklerini açıkladı.ve Kulüp Başkanı İlhan Günendi ile birlikte konuk olan siyah-beyazlı...

Spor Toto 3. Lig 2. Grubu şampiyon olarak tamamlayan Aydınspor 1923'te futbolculardan Sadullah,Emre,Sinan ve Gürkan, Aydın 1923'te kalmak istediklerini açıkladı.

Yeni Asır TV'de yayınlanan Futbol Aynası Programı'na teknik direktör Selahaddin Dinçel

ve Kulüp Başkanı İlhan Günendi ile birlikte konuk olan siyah-beyazlı futbolcular,şampiyonluğu anlattı. Takımdaki arkadaşlığın ve birbirine inanmışlığın şampiyonluğu getirdiğini ifade eden futbolcular, kadronun bozulmamasından yana olduklarını kaydetti.

Aydınspor 1923 teknik direktörü Selahaddin Dinçel,sezon başında lige başlarken birbirlerini tanıyan oyunculardan kadro kurduklarını belirten Dinçel, "Geçtiğimiz sezondan takımda kalan oyuncuların üzerine teknik heyetin ve futbolcuların tanıdığı oyunculardan bir takım oluşturduk. Transferde iyi hamleler yaptık. Uyumlu bir takım olduk. Bu da bize liderliği getirdi" dedi.

Aydınspor 1923'ün golcülerinden Gürkan da, takımdaki oyuncularının büyük bölümünün birbirlerini tanıyan oyunculardan meydana geldiği için büyük avantaj yaşadıklarını kaydetti. Sezona Aydın ve Kartepe'de yaptığı çalışmalarla iyi hazırlandıklarını ifade eden Gürkan, "En büyük artımız birlik ve beraberliğimizdi. Maç kazandıkça özgüvenimiz arttı. Halkın sevgisini de gördük. Adnan Menderes Bulvarı'nda yürürken halimizi hatrımızı sordular, destek verdiler. Bu da bizi motive etti" diye konuştu.

Aydınspor taraftarının sevgilisi Sinan ise başarıdaki en büyük payın teknik direktör Selahaddin Dinçel'in olduğunu belirtti. Dinçel'in kendilerine rahatlığı verdiğini kaydeden golcü oyuncu şunları söyledi: "Biz Aydın'a geldiğimizde şampiyon olacağımıza inanmıştık. Hocamız bize çok güvendi. Biz de onun güvenini boşa çıkarmadık. Şampiyonluğu başardığımız için mutluyuz. Başkanımız, yöneticilerimiz de hep arkamızda durdu"

Aydın'da mutlu olduğunu sözlerine ekleyen Sinan Uzun, "Balıkesirspor benim birinci evim. Aydınspor ise ikinci evim. Her zaman bunu söyledim. İlerleyen günlerde bakacağız" ifadelerini kullandı.

EMRE'NİN TRANSFER HİKAYESİ

Balıkesirspor'da 6 aylık süreyi boş geçtiğini anlatan Emre İşçiler ise Nazilli Belediyespor ile anlaşmak için Nazilli'ye gittiğini ancak yönetimsel bir sıkıntıdan dolayı Nazilli Belediyespor'un kapısından geri döndüğünü söyledi. Nazilli'den çıkmak üzereyken teknik direktör Selahaddin Dinçel'in kendisini aradığını anlatan Emre İşçiler, "Aydın'a geldiğimde ortamı gördüm ve 10 dakikada imza attım. Aydın'a geldiğim anda şampiyon olacağımızı anladım. 2. Lig'i düşünerek iki yıllık imza attım. Sadece ben değil, arkadaşlarımın büyük bölümü bu süreyle imza attı" dedi.

Şampiyon oldukları Adıyaman maçı dönüşü otobüste "Başkan bizi bırakma" tezahüratı yaptıklarını söyleyen İşçiler, "Çoğu arkadaşımızın sözleşmesi sürüyor. Bu arkadaşlık ortamıyla takımı PTT 1. Lig'e de taşıyabiliriz. Bizi isteyen takımlar olabilir. Ama önce kulübümüzle görüşmek zorundalar" diyerek takımda kalmak istediğinin sinyalini verdi.

"İSTİKRARIN BOZULMAMASINDAN YANAYIZ"

Aydınspor 1923'ün kaptanı Sadullah'ta yaptığı konuşmada sezon başında 9-10 kişilik iskelet kadronun üzerine transferler yapıldığını söyledi. Çoğu futbolcunun şampiyon olacaklarını bildiği için 2 yıllık imza attığını belirten Sadullah şunları söyledi: "Futbolda istikrar çok önemli. Futbol hayatımda hiç bu kadar rahat olduğum bir takım hatırlamıyorum. İzin günlerinde bile birlikte oluyoruz.

Artık kardeş gibi olmaya başladık. Biz, takımda oluşan istikrarın bozulmamasından yanayız. Aydın'ın bu takıma sahip çıkması gerek" - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydınspor 1923 Gürkan Aydın Emre İşçiler Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title