Haberler

Aydın Süper Amatör Lig'in Hocaları Sorunlarını Anlattı

Aydın Süper Amatör Lig'de mücadele eden takımların antrenörleri Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD) Aydın Şubesi'nde düzenlenen toplantıda maçlarda yaşadıkları sorunlarını anlattı.
Toplantıya TÜFAD Aydın Şube Başkanı Tevfik Ata Tekin,...

Aydın Süper Amatör Lig'de mücadele eden takımların antrenörleri Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD) Aydın Şubesi'nde düzenlenen toplantıda maçlarda yaşadıkları sorunlarını anlattı.

Toplantıya TÜFAD Aydın Şube Başkanı Tevfik Ata Tekin, Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemcileri Derneği Aydın Şube Başkanı Kenan Hıdıroğlu, Futbol İl Temsilcisi Hakan Açıkgöz,İl Hakem Kurulu Başkanı Mücahit Tatar, Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Hasip Arıkan ve Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Kıvanç katıldı.

Toplantıda konuşan TÜFAD Aydın Şube Başkanı Tevfik Ata Tekin, maçların ardından sorunlar yaşandığını, sorun yaşayan antrenörlerin telefonla yetkilileri aradığını kaydetti. Katılımın az olduğunu vurgulayan Tekin, "Futbolun taban birlikleri ve paydaşları olarak sıkıntıları kişiselleştirmemeliyiz. Sorunların çözümü için bu toplantıyı düzenledik. Toplantıya katılan herkese teşekkür ederiz" dedi.

Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Hasip Arıkan, sorunların çözümünün en önemli ayağının kulüpler olduğunu kaydetti. Aydın dışındaki illerde de maçlar izlediklerini anlatan Arıkan, "Aydın'daki hakemlerimiz dışarıdaki hakemlere göre çok daha başarılı. Herkes etten,kemikten yaratılmıştır. İlla ki sorunlar aşılacaktır. Hep beraber bu sorunları çözebiliriz "dedi.

"BİLEREK HATA YAPILMAZ"

İl Hakem Kurulu Başkanı Mücahit Tatar'da sorunları her zaman çözebileceklerini söyledi. Her zaman telefonlarının açık olduğuna dikkat çeken Tatar, "Her platformda herkesle görüşebiliriz. Futbol bir oyun. Sonuçta her oyunda hatalar olabiliyor. Hiçbir hakem arkadaşımız bilerek hata yapmaz. Hatalarımızı düzeltmek için elimizden geleni yaparız. Çıkarmamız gereken dersleri her zaman çıkarırız" ifadelerini kullandı.

Aydın Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Mehmet Kıvanç ise, futbolda en önemli unsurun eğitim olduğunu söyledi. Amatör kümede esas amacın 'yetiştirmek' olduğunu kaydeden Kıvanç şunları söyledi: "Hepimiz, her yerde maçlar izliyoruz. Ancak, Aydın kadar birlikteliği kuvvetli olan bir il hiçbir zaman göremiyoruz. Şu anda kulüplerde yönetici sıkıntısının var olduğunu görüyoruz. İnsan unsurunun olduğu her yerde sıkıntılar ve sorunlar olur. Fikir cimnastiği ile sorunlar aşılacaktır"

Toplantıya katılan Davutlar Belediyespor antrenörü Aykut Çukuryurt,Bozdoğan Belediyespor antrenörü Türkay Koşar, Salavatlı Belediyespor antrenörü Birkan Duran ve Yılmazspor Kulübü Başkanı Beyazıt Yılmaz yaşanan sorunları ve sıkıntıları anlattı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ata Tekin Türkiye Tatar Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title