Haberler

Aydın Belediyesi İki Köye Bayrak Direği Diktirdi

Aydın Belediyesi 19 Eylül Gaziler günü etkinlikleri kapsamında iki köyde bayrak direği açılış töreni düzenledi.

Aydın Belediyesi 19 Eylül Gaziler günü etkinlikleri kapsamında iki köyde bayrak direği açılış töreni düzenledi. Merkez Kızılcaköy ve Kardeşköyleri'ne mevcut bayrak direklerinin yanına Belediyenin yaptırdığı yeni bayrak direklerine bayrak çekildi. Tören sırasında bir yerel bir gazete ve internet sitesinde köşe yazan şahıs, Konyalı bir firmaya yaptırılan işin maliyeti sorunca belediye başkanı öfkelendi. Belediye Başkanı Çerçioğlu'nun öfkelenmesi üzerine soruyu soran köşe yazarı Başkanın koruması tarafından alandan uzaklaştırıldı.

Aydın Belediyesi tarafından Merkez Kızılcaköy ve Kardeşköy'ün muhatralık binalarının önündeki mevcut bayrak direklerine yeni birer bayrak direği yaptırıldı. Yeni bayrak direklerine bayrak çekilmesi için Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında tören düzenledi. Törene Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, AYBA temsilcileri, Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Tahir Olçum, Zabıta Müdürü İbrahim Gürdal, partililer ve köylüler katıldı.

İlk olarak Kızlcaköy'de düzenlenen bayrak direği açılış töreninde Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu köylülerle sohbet edip köylü kadınlarla bol bol fotoğraf çektirdi. Köy Muhtarı Asım Yaşar, yaptığı konuşmada Ramazan ayında köyde iftar verdiği için ve köye bayrak direği diktirdiği için Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti. 19 Eylül'ün Gaziler Günü olması nedeniyle bu törenin daha da anlam kazandığını belirten Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, köylere en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi. Tüm köylerde bayrak direklerini yenileme çalışmaları yapacaklarını belirten Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun konuşmasının sonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak bayrak göndere çekildi. Efeler zeybek oynadı.

Daha sonra Kardeşköy'de düzenlenen törenle burada yapılan bayrak direğine de bayrak çekildi. Etkinlik kapsamında köy imamları tarafından şehit ve gazilerin ruhuna Kur'an okunup dualar edildi.

MALİYET SORULUNCA BELEDİYE BAŞKANI ÇOK ÖFKELENDİ

Programı takip eden ve bir yerel gazete ve internet sitesinde köşe yazan bir şahıs, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na Konya'daki bir firmaya yaptırılan işin maliyetini sordu. Soruyu provoke olarak değerlendiren Belediye başkanı Özlem Çerçioğlu "Bayrağın fiyatı sorulmaz. Biz bu bayrak için canımızı kanımızı veriyoruz ve vermeye hazırız" diye cevap verdi. Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun oldukça öfkelenmesi üzerine soruyu soran köşe yazarı Başkanın koruması tarafından alandan uzaklaştırıldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özlem Çerçioğlu Eylül Aydın Yerel Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

title