Haberler

Aşure İkramlı Çekilişyapıldı

Malatya Belediyesi Esenlik tarafından süpermarket müşterilerine yönelik üç ay boyunca sürdürülen yaklaşık 500 bin kişinin katıldığı, 15 otomobil olmak üzere toplamda 151 adet hediyenin dağıtıldığı "Ayağınızı Yerden Kesecek Fırsat" kampanyası...

Malatya Belediyesi Esenlik tarafından süpermarket müşterilerine yönelik üç ay boyunca sürdürülen yaklaşık 500 bin kişinin katıldığı, 15 otomobil olmak üzere toplamda 151 adet hediyenin dağıtıldığı "Ayağınızı Yerden Kesecek Fırsat" kampanyası Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilen çekiliş programı ve aşure ikramı ile son buldu.

Esenlik Şirketi tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, Esenlik 12 Şubat Şubesi önünde gerçekleştirilen program mehteran takımının gösterisiyle başladı. Programa Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Metin Aşık, Kahramanmaraş önceki MÜSİAD Şube Başkanı Emniyet Asayiş Dernek Başkanı Ali Cilve, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Esenlik Genel Müdür Yardımcıları Mesut Bozkurt, Münür Özpolat ve birçok davetli katıldı. Otomobilin bir binada görevli olarak çalışan Ramazan Özata'a çıktı " denildi

Çekiliş alanına gelen talihli Ramazan Özata, "Çocuğumuz olmadığı için tüp bebek yaptırmak için elimde avucumda ne varsa her şeyi harcadım. Çok zor durumdayım ve bu zor zamanımda bu otomobilin bana çıkmasını sağlayan Esenlik'e teşekkür ediyorum" diyerek gözyaşı dökmesi programa katılanlara duygulu anlar yaşattı.

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz; "15 adet otomobil olmak üzere toplamda 151 adet hediyenin dağıtıldığı ve yaklaşık 500 bin kişinin katıldığı kampanyamızı bugün burada neticelendiriyoruz. Bu geleneğimizi 2014 yılında da sürdürerek devam ettireceğiz. Biraz daha farklı ve cömert davrandığımız kampanyalarımızı siz müşterilerimiz için geliştirerek hayata geçireceğiz. Çünkü bu Esenlik'in ruhunda ve geleneğinde var. Çünkü Esenlik kazandığını müşterisiyle paylamayı kendisine yol olarak seçmiştir. Bundan sonraki süreçlerde daha değişik kampanyalarla bir araya geleceğiz" dedi.

MÜSİAD Eski Şube Başkanı ve Emniyet Asayiş Dernek Başkanı Ali Cilve ise; "Memleketimizin güzel şehrinden Malatya'ya gelerek bizlere hizmet ettiğinizden dolayı sizlere teşekkürü bir borç biliyoruz. Bizlere kaliteyi, ucuzluğu ve güzelliği getirdiniz. Üç kıtada at koşturan atalarımızın tüylerimizi titreten ezgileriyle bizleri anılarımıza döndüren mehteran takımına teşekkür ediyoruz. Esenlik sadece bir satış merkezi değil Kahramanmaraş'a sosyal hizmetleri olan bir kuruluştur. Emniyet Asayiş Dernek Başkanı olarak derneğimize aşure ikramında bulunduğu için kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Yapılan çekiliş hepimize hayırlı ve uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

1 adet otomobil olmak üzere 13 adet hediyenin talihlilerini belirlemek üzere noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişten sonra davetlilere aşure ikramı yapıldı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatya Belediyesi Mesut Bozkurt Kahramanmaraş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title