Haberler

Antalya'da Sağlık Çalışanları Eğlendi

Güncelleme:

Antalya'da ÖZEL OFM Hastanesi çalışanları, Hemşirelik Haftası nedeniyle düzenlenen gecede buluştu.

Foto1: Nuray Tok, Ozan Yenigün, Şule Kutlay, Aytuna Torgaç

Foto2: Müzeyyen Hisli, Aytuna Torgaç

Foto3: Müjgan Kutlay Cambaz, Müge Kutlay

Foto4: Ali- Aydan Arı

Foto5: Ferhat Evrensel, Gözde Domaç

Foto6: Gülizar Şen

Foto7: Fatma Bezirganoğlu, Özlem Menemen

Foto8: Pınar- Hakan Aydanarığ

Foto9: Ramazan- Fatma Özen

Foto10: Ceren Atalay, Volkan Bayraktar

Foto11: Aslı- Burak Akıntük

Foto12-13: Nazan- Ali Kutlay

Foto14: Aile bireyleri mutlu günde gelin ve damadın mutluluğuna ortak oldu

===

Sağlık çalışanları eğlencede

ÖZEL OFM Hastanesi çalışanları, Hemşirelik Haftası nedeniyle düzenlenen gecede bir araya geldi. Başhekim Ahmet Arslantaş önderliğinde buluşan kalabalık grubun gecedeki adresi, Ehl'i Keyf Restaurant oldu. Birlikte keyifli bir akşam yemeği yiyen hastane yönetimi ve hemşireler, koyu sohbetlerle akşamı renklendirdi. Arzu Turalı'nın şarkılarıyla artan tempo, dans pistinde geç vakte kadar devam etti. Gönüllerince eğlenen sağlık çalışanları, özel organizasyonda doyasıya eğlendi.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto1: Özel OFM Hastanesi idari kadrosu

Foto2: Hastane hemşireleri gecede şıklıklarıyla dikkat çekti.

Foto3: Arzu Turalı şarkılarıyla eğlenceli bir akşam yaşattı.

===

Yemek bahane fasıl şahane

FİNANSBANK Yenikapı Şubesi çalışanları Gamze Esen ile Zehra Şenel, yoğun geçen günün ardından keyifli bir akşam yaşadı. Atanpark Restaurant havuz başında buluşan ikili, şıklıklarıyla katıldıkları geceyi renklendirdi. Sohbetle süren yemeğe eşlik eden fasıl grubunun şarkıları, ikiliye unutulmaz bir akşam yaşattı. Keyifli meslektaşlar yeni günün ilk saatlerine kadar süren gecede eğlenceye doydu.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Gamze Esen, Zehra Şenel

===

Açık hava keyfi

YAKIN arkadaşlar Elif Cansu, İlke Arat ve Melek Özdilli, Club Ally'de açık hava eğlencesinin tadını çıkardı, DJ performans ile özel bir gece yaşadı. Sezonun sevilen şarkılarına eşlik eden arkadaşlar, bol bol dans ederek dostluk pekiştirdi. Fırsat buldukça dışarı çıktıklarını ifade eden arkadaşlar, stres atarak moral depoladı. Eğlenceli buluşma geç vakte kadar hız kesmeden devam etti.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Elif Cansu, İlke Arat, Melek Özdilli

===

Başarı kutlaması

MAQUET Mühendislik çalışanları, yeni projelerinin başarıyla sonuçlanmasını düzenledikleri akşamda kutladı. Üretim müdürü Özgür Yıldız'ın öncülük ettiği kutlama, Atatürk Parkı Nar Bistro'da gerçekleşti. Şirket çalışanları keyifli bir sohbetin hakim olduğu akşamda Akdeniz'e karşı yorgunluk attı. Bol bol anı fotoğrafının çekildiği buluşma, iş arkadaşlarının neşeli halleriyle renklendi.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Firma çalışanları elde ettikleri başarıyı kutlayarak canlı müzik eşliğinde keyifli akşamı paylaştı. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Fatma Özen Menemen Antalya Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Bakmadan Geçme

DOLAR BUGÜN NE KADAR? #128176 16 Mayıs 2024 dolar / euro bugün kaç TL? #128184 Bugün voleybol maçı var mı? 16 Mayıs kimin voleybol maçı var? Bugün hangi voleybol maçı var? 19 Mayıs ile ilgili şiirler 2024! 1-2-3-4-5 kıtalık 19 Mayıs şiirleri uzun ve kısa! 19 Mayıs kısa sözler ve anlamlı mesajlar neler? HANDE BALADIN KİMDİR? Hande Baladın kaç yaşında, boyu kaç, nereli? Bütçe Kontrolü Nedir, Nasıl Yapılır? Bütçe yapılırken nelere dikkat edilmeli? AYHAN BORA KAPLAN KİMDİR? Ayhan Bora Kaplan olayında son durum ne? Ne oldu, olay ne? 3 yıl atama olmayacak mı? 3 yıl memur alımı olmayacak mı? Kamuda tasarruf tedbirleri memur alımı durdu mu? Ayşe Tolga kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ayşe Tolga kaç yaşında, nereli? Ayşe Tolga biyografisi! Şükrü Yaman kimdir? Şükrü Yaman kaç yaşında, nereli? Şükrü Yaman hayatı ve biyografisi! POLİS TAYİNLERİ TARİHİ 2024! Polis tayinleri ne zaman açıklanacak? Polis atama ve yer değiştirme hangi tarihte olacak? 20 Mayıs okullar tatil mi? 20 Mayıs resmi tatil mi, tam gün tatil mi? 20 Mayıs yarım gün mü, tam gün mü? 16 Mayıs hangi burç? 16 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 16 Mayıs tarihi hangi burç olur? Türkiye- Japonya voleybol maçı ne oldu? Filenin Sultanları kazandı mı? #127952 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 16 MAYIS PERŞEMBE 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250
Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title