Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5)

Foto.MEDİCAL Park Antalyaspor'da Teknik Direktör Mehmet Özdilek ve Futbol Direktörü Sedat Karabük'ün başlattığı altyapı atılımının meyveleri toplanmaya başlandı.

Foto: İdman fotoları, hoca fotosu

=============

Küçük Şimşek'ler

MEDİCAL Park Antalyaspor'da Teknik Direktör Mehmet Özdilek ve Futbol Direktörü Sedat Karabük'ün başlattığı altyapı atılımının meyveleri toplanmaya başlandı. Geçen sezon Antalya'da 30 bin ilköğretim öğrencisi arasında yapılan taramalar sonucunda oluşturulan akademi takımları bu sezon başarılı sonuçlara imza atıyor. U15 ve U16 kategorileri liglerinde zirve mücadelesi verirken, U14 takımı yeni kurulmasına rağmen kadrosunda bulunan oyuncularıyla dikkat çekiyor. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada milli takımların en küçük yaş grubu olan U14 Milli Takımı'nın aday kadrosuna Antalyaspor'dan 3 futbolcu çağrıldı. 24 kişilik aday kadroya çağrılan Berkay Veli Coşkun, Nihat Öztürk ve İbrahim Ayar amaçlarının ay yıldızlı formaya en iyi şekilde hizmet etmek olduğunu söyledi

Fotosuz

=============

Kargıcak Beldesi, turuncu yeşilli futbolculara Kırklareli galibiyeti halinde 3 bin lira prim verecek

Alanya'ya prim dopingi

SPOR TOTO 2'nci Lig Beyaz Grup'ta son haftalarda çıkışa geçen Alanyaspor'a Yönetim Kurulu dışından da destek geldi. Alanya'nın Kargıcak Beldesi MHP Belde Başkanı Bahri Kaya, Kargıcak Belediyesi Ak Partili Meclis Üyesi Ramazan Yıldırım ve Kargıcak Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Hacı Uçak, Kırklarelispor'u yenmeleri halinde Alanyasporlu futbolculara 3 bin TL prim vereceklerini açıkladı. Alanyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Mevlüthan Çavuşoğlu'nu ziyaret eden Bahri Kaya, Ramazan Yıldırım ve Hacı Uçak, takımın bu sezon ligi zirvede tamamlayacağına inandıklarını ifade etti.

Kulüp Başkan Yardımcısı Mevlüthan Çavuşoğlu, Kargıcak Beldesi'nin 2 sezondur kulübe büyük katkıda bulunduğunu belirterek, "Kargıcak'ı temsilen yönetimimizde Hayrettin Sözer görev yapıyor. Maddi ve manevi her zaman Alanyaspor'un yanında oldu. Bunun dışında Kargıcak Belediye Başkanı Zihni Asiltürk de kombine kart satışları konusunda kulübümüze destek veriyor. Son olarak Kargıcak'tan prim desteği gelmesi tüm Alanya'ya örnek bir davranıştır. Alanyaspor'un başarılı olması için futbolcularımızın motivasyonunu daha iyi noktalara taşıma adına bu tür davranışlar çok önemli" diye konuştu.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Hayrettin Sözer, Bahri Kaya, Mevlüthan Çavuşoğlu, Ramazan Yıldırım, Hacı Uçak

=============

Fethiyespor Kadın Kolları ziyaretlerini sürdürüyor

İlk bileti kaymakam aldı

FETHİYESPOR Kadın Kolları ile Yönetim Kurulu üyeleri, Kaymakam Ekrem Çalık, Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin'i makamında ziyaret etti. Fethiyespor Eşya Piyangosu satın alan Kaymakam Çalık, 1'nci Lig'e doğru emin adımlarla ilerleyen Fethiyespor'a herkesin sahip çıkıp destek olmasını istedi. Kaymakam Ekrem Çalık konuşmasında futboldan uzak durduğunu ve maçlara gitmediğini, ancak Fethiyespor'un maçlarını yakından takip ettiğini vurguladı.

Emniyet Müdürü Kocabıyık ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin de tüm ilçe halkının Fethiyespor için kenetlenmelerini istedi. Kadın Kolları ile Yönetim Kurulu üyeleri, Kaymakam Ekrem Çalık'a verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Fethiyespor Kadın Kolları Başkanı Güler Alpman da açıklamasında takıma kadınlar olarak destek verdiklerini söyledi. Alpman, "Muğla'nın tek profesyonel futbol takımıyız. Fethiyespor sadece Fethiye'nin değil tüm Muğla'nın tanıtımını yapmaktadır" dedi.

Ergün TOS/FETHİYE, (DHA)

Foto: Kadın kolları ziyaret fotosu

=============

Emrespor'da

tempo arttı

SPOR TOTO 3'ncü Lig 3'ncü Grup'ta mücadele eden Isparta Emrespor, hafta sonu oynayacağı Kahramanmaraş maçının idman temposunu artırdı. Hazırlıklarını sürdüren Emrespor, karşılaşmaya 3 puan parolası ile hazırlanıyor. Antrenmanlarını Atabey sahasında sürdüren Emrespor, Kahramanmaraş maçının son taktik idmanın yarın yapacak ve kampta maç saatini bekleyecek.

Teknik Sorumlu Emrah Volkan Sayılgan, çok kritik bir 90 dakika oynayacaklarını belirterek, Kahramanmaraş Belediyespor'un lige en çok bütçe ayıran bir kadro kurduklarını söyledi. Mütevazi bir kadroyla yola çıktıklarını belirten Sayılgan, genç oyuncularla birlikte hedefe ulaşmak için savaşacaklarını söyledi.

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA)

Foto: Emrespor takım fotosu

=============

Manavgat güreşe soyundu

MANAVGAT Belediyesi, geçen yılın eylül ayında düzenlediği 1'nci Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin büyük ilgi görmesi üzerine harekete geçti. Belediye, kentte güreşe ilgi duyan gençleri profesyonel olarak yetiştirmek için kolları sıvadı. Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi Kültür ve Spor Kulübü Derneği bünyesinde kurulan Güreş Kulübü'nde 22 öğrenci eğitim almaya başladı. Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi güreşçilerini, Akdeniz Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu, 3'ncü Kademe Güreş Antrenörü ve Kırkpınar Başaltı şampiyonlarından Şahali Kurt ve güreş antrenörü Abdulah Seçim eğitiyor.

Küçük güreşçileri, geçen günlerde Antalya Okullararası Güreş Müsabakaları'nda 63 kiloda Ali Sarıdemir'in Manavgat'a 3'ncülük kazandırması üzerine daha büyük heyecan sardı. Genç güreşçilerin, önümüzdeki günlerde başlayacak olan Antalya Kulüplerarası Güreş Şampiyonası'na hazırlandıkları belirtildi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in de yakından takip ettiği genç güreşçiler, çok çalışarak Manavgat'a daha fazla dereceler kazandıracaklarını söyledi. Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Tankaya da Manavgat'ta güreş sporuna her geçen gün ilginin arttığını dile getirdi.

MANAVGAT, (DHA)

Foto: Antrenman fotosu

=============

Kaymakam beye

'Beylik Atkısı'

SERİK Anadolu Lisesi Voleybol Takımı, Kaymakam Erol Rüstemoğlu'nu makamında ziyaret ederek, Osmanlı'nın ilk başkenti olan Söğüt'ten getirdikleri Osmanlı Devleti'ni temsil eden sembollerden 'Beylik Atkısı' hediye etti. Bilecik'teki Türkiye Bölge Şampiyonası'na katılarak grup ikinciliği elde eden Serik Anadolu Lisesi Genç Erkekler Voleybol Takımı'nı kabul eden Kaymakam Rüstemoğlu, başarının devamını diledi. Ziyarete Okul Aile Birliği Başkanı Lütfiye Erdem, Okul Müdürü Şerif Ramazan Kaplan, Beden Eğitimi Öğretmenleri Pelin Koç ve Yunus Koç katıldı. Okul yönetimi, kendilerine verdiği destekten dolayı Kaymakam Erol Rüstemoğlu'na bir teşekkür plaketi verdi.

Rüstemoğlu bu yaşanan tecrübe ile birlikte önümüzdeki yıllarda okulun bu alandaki hedeflerinin daha da artacağını belirterek başarılar diledi. Serik Anadolu Lisesi Genç Erkekler Voleybol Takımı, Liselerarası Voleybol Bölge Şampiyonası'nda; İstanbul, İzmir, Eskişehir, Balıkesir, Uşak, Bolu, Bilecik, Sakarya, Kütahya İlleri temsilcileri ile birlikte mücadele etti. Grubunda Balıkesir ve Bilecik temsilcileri ile karşılaşan Serik Anadolu Lisesi, Balıkesir'e ilk maçta 3-1 yenilirken ikinci maçı 3-0 kazandı.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

Foto: Ziyaretten fotolar - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özdilek Antalyaspor Manavgat Karabük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title