Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.2'nci Başkan Ali Yılmaz.

Foto: Hoca kelle

===

Türkiye'nin en iyi ekibinden Milli Takım'da oyuncu yok!

Şimşek'te milli sitem

2'nci Başkan Ali Yılmaz : Türkiye'nin lideri, en iyi top oynayan ve popüler takımıyız. 500'üncü milli maçın aday kadrosunda oyuncumuz yok

ANTALYASPOR 2'nci Başkanı Ali Yılmaz, A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı başta olmak üzere, milli takım aday kadrosu seçimlerini yapanlara sitem etti. Yılmaz, Türkiye'nin en iyi top oynayan takımı olduklarını belirterek, "Türkiye'nin zirvesinde duran bir takımdan milli takımda oyuncu yok. 500'üncü milli maçın aday kadrosuna baktığımda bizden bir oyuncu görmek isterdim" dedi.

TAKIMIMIZLA GURUR DUYUYORUM

Ali Yılmaz, Antalyaspor'un bugün geçmişe oranla çok farklı bir konumda olduğunu, bunun da kendilerine gurur verdiğini söyledi. Yılmaz, konuşmasını şöyle bitirdi: "Gönül isterdi ki ay yıldızlı futbolcu seçimlerini yapanlar zirvede dolaşan Antalyaspor'un birbirinden yetenekli futbolcularını görebilseydi. Ama inanıyorum ki çok yakın bir gelecekte Antalyaspor'dan bir ya da iki oyuncumuz milli takım forması giyecektir."

Foto: 2'nci Başkan Ali Yılmaz

===

Korkuteli kaybetti: 2-0

ANTALYA Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Korkuteli Belediyespor, evinde oynadığı maçta, grubun güçlü ekiplerinden Serik Belediyespor'a 2-0 yenildi. Son haftalarda puan toplayamayan Korkuteli Belediyespor, evinde oynadığı Özel İdarespor maçında da 2-0 yenilerek haftayı yine puansız kapatmıştı. İlk dakikadan itibaren atak oynayan Serik Belediyespor, maçın 24'üncü dakikasında Ali'nin attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıya yine atak başlayan Serik Belediyespor, 65'inci dakikada yine Ali'nin ayağından ikinci golü buldu: 0-2. Soğuk bir havada oynanan maçta başka gol olmayınca karşılaşma 2-0 Serik Belediyespor'un galibiyetiyle sona erdi.

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)

Foto: Maçtan fotolar

===

Yıldızlardan anlamlı ziyaret

BİR haftalık kamp için Demre'de bulunan Türk Badminton Yıldız Milli Takımı yönetici, çalıştırıcı ve sporcuları, Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman'ı ziyaret etti. Sporcular, antrenörler ve yöneticileri kabul eden Kaymakam Karaman, bugüne kadar oynanan maçlar hakkında bilgi aldı. Badminton Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Omaç, badminton sporunun Türkiye'deki durumu hakkında kaymakama bilgi verdi.

Omaç, Ankara'nın Elmadağ ilçesinin badminton sporunun üslerinden biri olduğunu anlattı. Omaç, 2016 veya 2020 yılında yapılacak olimpiyatlarda badminton dalında Elmadağ'dan mutlaka bir veya birkaç sporcunun yarışacağını belirtti. Omaç, Demre'de bu spora önem verilirse yaz dönemlerinde Demreli badminton sporcularına Elmadağ'da eğitim verebileceklerini kaydetti. Badminton Yıldız Milli Takımı Antrenörü üstün Köksal da Kaymakam Karaman'ı Demre Spor Salonu'nda yapacakları bir çalışmayı izlemeye ve badminton oynamaya davet etti.

Kaymakam Karaman da sporculara yaptığı konuşmada, "Ben Elmadağ'da stajyer kaymakam olarak 3 ay görev yaptım. O zaman böyle bir çalışma yoktu. Kısa sürede büyük mesafe kaydedilmiş. Liseler dalında takım olarak dünya üçüncüsü olmak, Avrupa Şampiyonu çıkarmak büyük bir başarı. Ama olimpiyatlarda Elmadağ'dan bir veya birkaç sporcunun yarışması bana da büyük onur verir. Demre'de de badminton sporunun yapılması için çalışacağım" dedi.

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)

Foto: Ziyaret fotoları

===

Derbi Demre'nin

ANTALYA Süper Amatör Küme'de mücadele eden Batı Antalya'nın iki takımı Hasyurt Belediyespor ile Demre Belediyespor arasındaki müthiş maçta kazanan taraf, Demre Belediyespor oldu. Hasyurt Stadı'nda oynanan maçta, Demre Belediyespor karşılaşmayı 2-1 kazandı. Karşılaşmayı Ali Şencan, Hasan Astar ve Uğur Sarı hakem üçlüsü yönetti. Yağmur altında oynanan maça her iki takım da temkinli başladı. Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarının son dakikalarında Demrespor'dan Mehmet sert bir şutla takımını 1-0 öne geçiren golü attı. İkinci yarıya Demrespor hızlı başladı. 57'nci dakikada Serdar Demrespor'u 2-0 öne geçiren golü attı. Golden sonra ağır sahada Hasyurtspor skoru değiştirmek, Demrespor da korumak için mücadele etti. Maçın uzatma dakikalarında Hasyurtspor'dan Ümit, attığı şutla durumu 2-1 yaptı.Karşılaşma, 2-1 Demrespor'un galibiyetiyle sona erdi.

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)

Foto: Demre Belediyespor takım fotosu - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yusuf İzzet Karaman Ali Yılmaz Elmadağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title