Haberler

Anadolu Partisi Muğla Milletvekili Adayları Ankara'da Coşkuyla Karşılandı

Anadolu Partisi Muğla İl Başkanı Aylin Çalışkan ve 6 Muğla milletvekili adayı tanıtım programı katılmak üzere Ankara’ya gitti.

Anadolu Partisi Muğla İl Başkanı Aylin Çalışkan ve 6 Muğla milletvekili adayı tanıtım programı katılmak üzere Ankara'ya gitti.

Anadolu Partisi 7 Haziran 2015 seçimleri öncesinde 81 ildeki 85 seçim bölgesi için 550 milletvekili adayını TES-İŞ Salonu'nda düzenlediği organizasyonla kamuoyuna tanıtırken seçim bildirgesini de açıkladı. Anadolu partisi Muğla İl Başkanı Aylin Çalışkan Ankara dönüşü izlenimlerini gazetecilerle paylaştı. Çalışkan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "14 Kasımda Emine Ülker Tarhan önderliğinde kurulan Anadolu Partisi, 6.5 aylık kısa bir sürede hem 79 ilde örgütlenmesini tamamladı. Bu süre içerisinde partimiz, 85 seçim çevresinde ve 81 ilden Milletvekili adayları çıkararak bir şey yapamazsınız diyenlere gereken cevabı vermiştir. Hiç bir alt yapısı olmadan üstelik İmece usulüyle ayakta duran ve ana akım medyada blokaj gören Anadolu Partisi,engel ve zorluklara rağmen gerçekten bir mucize yaratmıştır. 2 Mayıs Cumartesi günü Seçim Bildirgesi ve Aday tanıtım toplantısı tüm illerden yoğun katılımla Ankara TES -iş Salonu'nda gerçekleşti . Toplantı, Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan'ın tarihi konuşmasıyla başladı. Aday tanıtımının ardından 300 araçlık bir konvoy eşliğinde başkent turu yapıldı.

Anadolu Partisi Muğla 1. sıra Milletvekili adayı Eniz Tunca ise Anadolu ve Trakya'nın, oğulları ve kızlarının Ankara'da buluştuğunu kaydederek şöyle dedi: "Çoğumuz daha önce hiç siyasetle ilgilenmemiştik. İnandığımız bir lider Emine Ülker Tarhan'ın yanında,hem de kendi kurduğumuz, örgütlediğimiz, her aşamasında emeğimizin bulunduğu bir partiden milletvekili olmaktan guru duyuyorum. Hepimiz başka hiçbir partiden,hiçbir milletvekili adayının sahip olmadığı bu aidiyet ve ruh birliği ile coşku ve sevinç içinde tanıştık. Birbirimizle kucaklaştık ve genel başkanımızın o eşsiz konuşmasıyla bir kez daha anladık ki, doğru zamanda, doğru yerdeyiz. Buradan vatandaşlarımıza sesleniyorum;Sizin korkularınız bu düzeni besliyor. Korkmayın ve bir adım öne çıkın.Biz korkmadık, öne çıktık.Görünmez olmayı bırakın, öne çıkın. Onların o makamlarını ve barajlarını başlarına yıkmak, kurtuluş için, Anadolu'ya geçin"

Anadolu Partisi Muğla İl Örgütü ve Milletvekili adayları Ankara dönüşü dinlenmeden seçim çalışmalarına kaldıkları yerden devam ettiler. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emine Ülker Tarhan Anadolu Partisi Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title