Haberler

Alaşehir Emniyeti'nden Örnek Proje

Alaşehir Kaymakamlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü ilçede, "Size lazım olmayan eşyalar, başkalarına lazım olur." adı altında örnek bir kampanya başlattı."

Alaşehir Kaymakamlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü ilçede, "Size lazım olmayan eşyalar, başkalarına lazım olur." adı altında örnek bir kampanya başlattı.

Alaşehir'de ilk kez başlatılan kampanya için bir açıklama yapan Alaşehir İlçe Emniyet Müdürü Sezgin Aydın, "Bir çoğumuzun evlerinde kullanmadığımız bir kenara atılmış bekleyen ya da kullanılabilir olup da bizlerin yenisi ile değiştirmeyi düşündüğümüz eşyalar vardır. Bu eşyaları alacak maddi gücü olmayan dar gelirli ihtiyaç sahibi insanların bu eşyalardan yararlanması için, başlattığımız sosyal sorumluluk projesi kapsamında hem bizlerin artık kullanmadığı eşyalar değerlenmiş hem de ihtiyaç sahiplerinin evlerindeki eksiklikleri giderilmiş olacak." dedi.

Alaşehir Kaymakamlığı'nca başlatılmış olan kampanya kapsamında eşyalarını bağışlamak isteyen hayırsever vatandaşları çağrıda bulunan Alaşehir İlçe Emniyet Müdürü Sezgin Aydın, "Hayırsever Alaşehirli vatandaşlar müdürlüğümüzün 653 34 58 Numaralı telefonu arayarak, eşya yardımı bulunacaklarına dair haber verdiklerinde, bağışladıkları eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır. Hayırsever vatandaşlarımızın bağışladıkları eşyalar, belki evlerinde yatacak yatağı olmayan, oturacak koltuğu olmayan, yemeğini koyacak tabağı olmayan ihtiyaç sahiplerine sevindirecek. Bu kampanyamız belki de yeni yuva kuran ihtiyaç sahipleri için de hayati değer taşımaktadır." dedi. Alaşehir İlçe Emniyet Müdürü Sezgin Aydın sözlerini şöyle devam etti. "Hiç unutmamak lazım ki, zengin iken fakir, veren el iken, alan el olabiliriz. Şu an fırsat varken bu bağışlar geleceğin iyilik dünyasını inşa eder. Hayırsever vatandaşlarımızın bağışlayacakları ev eşyaları yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, muhtaç aileleri ikinci bayram sevinci yaşatacağını inanıyorum." dedi.

KAMPANYAYA DESTEK GİDEREK BÜYÜYOR

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürü Sezgin Aydın, başlatılan kampanyanın ilçede yankı bulduğunu belirten İlçe Emniyet Müdürü Sezgin Aydın"İlçemizde başlattığımız örnek kampanya giderek genişlemektedir. Bu bizleri memnun etmektedir. Kampanyamıza Alaşehir Belediyesi, Alaşehir CB MYO, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Sağlık Gurup Başkanlığı, Alaşehir Ticaret Borsası, Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı, Alaşehir Ziraat Odası Başkanlığı, Bakkallar ve Bayiler Odası, Alaşehir Esnaf Sanatkarlar kredi Kefalet kooperatif Başkanlığı, Sarraflar Odası, Kızılay Derneği Alaşehir Şube Başkanlığı, Yardım Severler Derneği, Yunus Emre Derneği, Şelale Kültür ve Dayanışma Derneği, Alaşehir Sanayici ve İşadamları Derneği, Şoförler ve Otomobilciler Derneği, Kamyoncular Derneği, Otobüsçüler Derneği, Lokantacılar ve Fırıncılar Derneği, Sulama Birliği Başkanlığı, Madeni Sanatkarlar Derneği, Terziler ve Tuhafiyeciler Derneği, Kahveciler Odası Başkanlığı, Alaşehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığı ve Alaşehir Zeytinçay Sulama Birliği Başkanlığı gibi kurumlar destek verecekler. Alaşehirli hayırseverlerimizi ve iş adamlarımız da kampanyamıza destek vermelerini istiyorum." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Sezgin Aydın Alaşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title