Haberler

Aksu'da kadınlar el emeklerini sergiledi

Güncelleme:

Antalya'nın Aksu ilçesinde Halk Eğitim Merkezinin düzenlediği resim ve el sanatları kursuna katılan kursiyerler sergi açtı.

Antalya'nın Aksu ilçesinde Halk Eğitim Merkezinin düzenlediği resim ve el sanatları kursuna katılan kursiyerler sergi açtı.

Aksu Gençlik Merkezi alanında gerçekleştirilen serginin açılış kurdelesini Kaymakam Ahmet Hikmet Şahin ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan kesti. Kursta yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Halk Eğitim Müdürü Asım Gümüş, " Merkezimizde toplam 17 kursumuz ve 178 kursiyerimiz var. Bugün ki sergimizde karma resim sergimiz, özellikle kadınlarımızın yaptığı kabak oymacılığı ve el sanatlarına yönelik ürünleri sergiledik. Bu sergi, 4 aylık çalışmamızın sonucu. İlk dönemi bu güzel sergiyle tamamlıyoruz. Yılsonun da çok daha büyük çalışmalarımızla okul bahçemizde sergi açmayı hedefliyoruz" dedi.

Gençlik Merkezi hakkında bilgi veren Müdür Muhammet Özbey ise "Bugün burada Halk Eğitim Merkeziyle koordineli bir çalışma yaptık. Birlikte sergiyi açtık. Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri ürünlerini merkezimizde sergilediler. Birlikte yeni projelerle yeniden karşılıklı çalışmalar içerisinde bulunacağız. Gençlik merkezimizin bin 147 genç üyesi var. 17 branşımız var. Spor alanında 5 branşa sahibiz. Bunlar; tekvando, kick boks, karate, jimnastik ve kadınlara özel plates. Güzel sanatlar ve müzik atölyelerimiz mevcut. Piyano, gitar, bağlama ve keman eğitimi, okuma yazma ve yabancı dil eğitimi, çocuk gelişimi, kabak işleme eğitimi var. Hafta içi her gün ve hafta sonları da açığız" şeklinde konuştu.

Sergilenen ürünleri inceleyen Kaymakam Ahmet Hikmet Şahin ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, kursiyerlerden yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hikmet Şahin Antalya gençlik Gümüş Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title