Haberler

Akpınar: 'Tehditlere Karşı Birlik Zamanı'

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın Torbalı’da söylediği “Bize oy vermezseniz İZBAN gecikir” sözlerine bir tepki de CHP Torbalı İlçe Başkanı Faruk Akpınar’dan geldi.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın Torbalı'da söylediği "Bize oy vermezseniz İZBAN gecikir" sözlerine bir tepki de CHP Torbalı İlçe Başkanı Faruk Akpınar'dan geldi. Akpınar, Binali Yıldırım'ın gelip Torbalı halkından özür dilemesi gerektiğini söyledi. Halkı tehdit ederek oy alınamayacağını ve hiç kimsenin Torbalı halkını sahipsiz sanıp tehdit edemeyeceğini söyleyen CHP İlçe Başkanı Faruk Akpınar, "Söz konusu açıklama hem Binali bey için hem de partisi için talihsiz bir açıklama olmuştur. Torbalı halkı sahipsiz değildir, hiç kimse bu halkı tehdit edemez. Hem sayın Binali bey hem de partisi Torbalı halkından özür dilemelidir" diyen Akpınar, hükümetin zaten Torbalı'ya hiçbir yatırım yapmadığını, geciktirme ile tehdit ettiği İZBAN projesinin bile aslında Büyükşehir Belediyesinin projesi olduğunu, hükümetin projeye sonradan dahil olup kendi projesiymiş gibi bir algı yaratmaya çalıştığını ifade etti.

"TORBALI'DA YAPILAN HER HİZMETTE CHP İMZASI VAR"

Torbalı'ya yapılan her hizmetin altında CHP'nin olduğunu da söyleyen Akpınar, "Torbalı halkı bugüne kadar hiçbir zaman tehditlere, baskılara prim vermemiştir, boyun eğmemiştir. Binali Yıldırım'ın da tehdidine boyun eğmeyecektir. Torbalı'da 10 yıldır CHP yatırımları ve hizmetleri oluyor. Torbalı halkı da tercihini hizmetten yana kullanacaktır. İlçemize yapılmış ne kadar hizmet varsa hepsinin altında Aziz Kocaoğlu imzası var, İsmail Uygur imzası var, CHP imzası var. Hükümet olarak hem hiçbir hizmet getirmeyeceksin, hem de gelip halkımızı tehdit edeceksin, olacak iş değil" dedi.

"AKP ZİHNİYETİNDEN KURTULMAK İÇİN CHP'DE BULUŞALIM"

Torbalı'da hükümetin değil CHP'nin hizmet ürettiğini hatırlatan Başkan Akpınar, "Son 10 yıldır Torbalı'mızın geldiği nokta ortada. Torbalı bu gelişimi CHP hizmetleri ile sağladı. ve CHP olarak bizim hizmet anlayışımız herkesi kucaklamak, her kesimi kapsamaktır. Biz insanları o partiden bu partiden yada oy verdi-vermedi diye ayırmayız. Bizim için Torbalı'da yaşayan her birey eşittir ve hizmetin de en güzeline layıktır. Zaten o yüzden diyorum ki geçmişte hangi partiden olursa olsun, hangi partiye oy vermiş olursa olsun, bu baskıcı ve tehditkar AKP zihniyetinden kurtulmak için tüm vatandaşlarımızı CHP çatısı altında birleşmeye davet ediyorum" dedi.

"HALKIMIZ CEVABI 30 MART'TA SANDIKTA VERECEKTİR"

Torbalı halkının bu tehditlere boyun eğmeyeceğini söyleyen başarılı ilçe başkanı Faruk Akpınar, "Hiç kimse halktan daha güçlü değildir ve hiçbir güç halktan üstün değildir. İktidar sarhoşu olmuş AKP'li yöneticiler bu halkı tehdit ederek, korkutarak sindirmeye çalışıyorlar. Ama onlara en güzel cevabı halkımız 30 Mart'ta sandıkta verecektir. CHP'ye vereceğiniz her oy, bu halkı korkutmaya çalışanların yüzünde tokat gibi patlayacaktır. Bir kez daha çağrımı yineliyorum, AKP'ye dersini vermek için, bu baskıcı ve tehditkar zihniyetten kurtulmak için, geçmişte hangi partiye oy vermiş olursa olsun, tüm vatandaşlarımızı CHP çatısı altında tek yürek olmaya, tek yumruk olmaya davet ediyorum" şeklinde sözlerini tamamladı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Binali Yıldırım Ak Parti Torbalı Yerel Haberler

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden 'Neden' sorusuna 'Sadece Allah rızası için' yanıtı

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden "Neden" sorusuna "Sadece Allah rızası için" yanıtı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title